De spelregels zijn in deze coronacrisistijd niet voor iedereen dezelfde en dat vraagt om creativiteit. Dus wat als … het Sportpaleis vleugels had en voortaan SportpalAIR zou heten? Het is juni 2020 en SportpalAIR is net opgericht.

Na de eerdere aankondiging van Natalia & Jef Neve, The Starlings, Willy Sommers, Nick & Simon, Christoff, Belle Perez, De Romeo’s, Lindsay & Herbert, Glennis Grace en Dana Winner, voegt concertorganisator House of Entertainment met Snelle (5 juli om 14u, 18u en 21u), Hooverphonic (16

Bij de lancering van hun heerlijke zomersingle ‘die eerste keer’ en de prachtige clip die erbij hoort, bedachten de 4 dames van Top Pops een leuke actie. Want iedereen kan deelnemen aan hun te gekke clipquiz.

The Summer is here! Deze zomer strijkt Qmusic zoals de voorbije jaren neer in Oostende, maar deze keer op een verrassende plek in de stad. De radiozender zet zes weken lang de Q-Hotspot neer in het Maria Hendrikapark in Oostende.

De in Parijs en Los Angeles gevestigde producent en distributeur Cyber ​​Group Studios en Boomerang kondigen met trots seizoen 2 aan van hun originele 2D HD-geanimeerde comedyserie Taffy.