"State of the art en met internationale allure", dat moet en zal de vernieuwde Zuiderkroon worden, zo zegt Geert Allaert, CEO van Music Hall, dat ook eigenaar en uitbater van de eventlocatie is.

Op zondag 22 december organiseerde Canvas voor de Warmste Week een warme, muzikale avond, samen met de makers van de docureeks ‘Paradise City’. Triggerfinger-drummer Mario Goossens verzamelde grote namen uit de Belgische muziekwereld op het podium van AB om samen muziek te maken.

Elke editie zakken tienduizenden liefhebbers af naar FACTS in Flanders Expo Gent om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys. We brachten een bezoekje aan Facts Fall 2019.

"The gates are open, gate one ..." Wie kent er de legendarische opsomming van de zes poorten van D-Devils hun "6th gate" niet? De song is ondertussen ook ontelbare keren gebruikt om (na elke poort) een sample van een ander nummer te mixen.

Deze week waagde Guga Baúl zich aan een imitatie van Clouseau, die net nog als populairste Belgische band in de Top 2000 van Joe werden gestemd. De coverband rond Guga genaamd ‘Studio Gaga’ werkten de afgelopen maanden aan een eerste studioplaat.