Showbizz

de "Rocky Horror Show" - opnieuw verlengd (tot 26.11)

rocky horror

Gestoorde figuren, netkousen en naaldhakken doen het momenteel blijkbaar goed in Vlaanderen. Want Deep Bridge kondigt 1 week voor de première, op Halloween, al verlengingen aan van de 'Rocky Horror Show'.

Schlagerfestival 2018: extra artiesten en extra avond

schlagerfestival

Met de toevoeging van Willy Sommers en Swoop is de affiche voor Het Schlagerfestival 2018 in de Ethias Arena compleet. Zij delen het podium met Christoff, Umberto Tozzi, Bart Kaëll, Sam Gooris, De Romeo’s en Coco Jr. Kürt Rogiers is opnieuw de gastheer.

Festival van de Ambiance voegt nog enkele nieuwe namen toe

festival van de ambiance

Hitfabriek, het nieuwe label voor Nederlandstalige muziek, trekt op 2 december met 4 artiesten naar ’t Kuipke Gent om het Festival van de Ambiance te openen. “Dit Festival groeide uit tot een vaste waarde en tot één van de grootste én gezelligste indoor festivals in de Gentse binnenstad.

Sinatra & Friends Tribute in 2018 in Antwerpen en Oostende

sinatra

Volgend jaar is het 20 jaar geleden dat Ol’ Blue Eyes Frank Sinatra stierf, maar ‘New York, New York’, ‘Mr. Bojangles’ en zijn andere klassiekers zijn nog steeds immens populair. In de jaren zestig was Sinatra de grote bezieler en drijvende kracht achter het legendarische, iconische gezelschap Rat Pack.

Jan Smit strikt ook Christoff voor "Jan & Alleman" in het Sportpaleis

jan smit

Hij heeft nog iets meer dan 4 maanden voorbereidingstijd, maar zaterdag 10 maart moet Jan Smit er staan in het Antwerpse Sportpaleis tijdens zijn ‘Jan & Alleman’ jubileumconcert.

Het Zingpaleis 2017: ook 2Fabiola feest mee

zingpaleis

Ook al sneuvelden ze voor de grote finale en moesten ze het felbegeerde Songfestival-ticket drie jaar geleden aan Axel Hirsou laten, toch scoorde 2Fabiola met ‘She’s After My Piano’ dat jaar de grootste hit.

Vroegboek combi tickets voor suikerrock 2018 zijn nu al beschikbaar

suikerrock

Het is exact drie maanden geleden dat de 'Lust for life' u verging, u 'Liever snel naar de hel' wou, kortom dat het met uw algemene gemoed 'Down down' ging na de slotnoten van een fantastisch Suikerrock 2017.

Deep Bridge brengt 'Monthy Python's Spamalot' terug naar Vlaanderen

spamalot

Op de vooravond van de première van de ‘Rocky Horror Show’ kondigt Deep Bridge de terugkeer aan van Monty Python’s Spamalot. De musical is een heerlijke komische rip-off van de film ‘Monty Python en de Holy Grail’ uit 1975.

'Ridders van de ronde keukentafel' - dit vinden wij ervan!

ridders

Zondag 29 oktober ging de familiemusical 'Ridders van de ronde keukentafel' in première in Theater 't Eilandje. BV's, pers, familie en vrienden zakten af naar Antwerpen voor de eerste live-uitvoering van het succesvolle boek van Mark Tijsmans.

"Roodkapje, de sprookjesmusical", dit vinden wij ervan ...

roodkapje

Tijdens de herfstvakantie en kerstvakantie kan jong en oud in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent gaan genieten van 'Roodkapje, de sprookjesmusical'. Lees nu onze recensie!

Pagina's