Showbizz

Music Hall pakt uit met familiespektakel 'Scrooge, de musical'

scrooge

Na het enorme succes van ‘Mozart, de Musical’, presenteert Music Hall ook komend theaterseizoen een grootse, kwalitatieve najaarsproductie en brengt vanaf december 2018 ‘Scrooge, de Musical’ op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent.

Legendarische Hollies spelen 30 april 2019 éénmalig in Kursaal Oostende

the hollies

“Een verrassing van formaat”, zo omschrijven de talrijke fans van The Hollies het nieuws dat de legendarische band van o.a. ‘The Air That I Breath’, ‘Bus Stop’ en ‘Carrie Ann’ op dinsdag 30 april 2019 een éénmalig concert geeft in het Oostendse Kursaal.

Facts Spring 2018: sfeerverslag

facts

Elke editie zakken tienduizenden liefhebbers af naar FACTS in Flanders Expo Gent om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys. Voor het derde jaar op rij vond er een Spring Edition plaats, ditmaal op 7 en 8 april.

Soullegende Dionne Warwick komt naar Kursaal Oostende

dionne warwick

Zeven jaar geleden stond de vijfvoudige Grammy Award-winnares Dionne Warwick in een uitverkocht Hasselts Ethias Theater, waar ze met haar live band een weergaloos concert gaf. Donderdag 27 september 2018 keert Warwick terug naar ons land en speelt ze in het Oostendse Kursaal.

Populaire Breezers doen comeback op I love the 90's

i love the 90's

Alarm voor de Breezer-fans, want het zeemzoete drankje met slecht 4 % alcohol maakt op 7 april 2018 zijn comeback in de Hasseltse Ethias, tijdens de 11de editie van I love the 90’s – The party.

Het Schlagerfestival blijft een uitbundig feest met en voor ambiancemakers

het schlagerfestival

Schlagerfestival-debutanten Ingeborg, Cocojr. en Umberto Tozzi, zorgen met ambiancemakers De Romeo’s, Christoff, Bart Kaëll, Sam Gooris en Willy Sommers voor een topeditie van Het Schlagerfestival 2018

Lindsay en Laura Lynn eerste namen voor Het Schlagerfestival 2019

schlagerfestival

Het Schlagerfestival in de Hasseltse Ethias Arena zit al even erop. Tijd voor de organisatoren om de eerste artiesten bekend te maken voor Het Schlagerfestival 2019 en dat zijn meteen twee vrouwelijke kleppers: Laura Lynn en Lindsay.

Stan Van Samang op de schoot

stan van samang

Wil je Stan Van Samang eens van dichtbij beleven? Dan is er goed nieuws! Met de toepasselijke titel ‘Op de schoot’ trekt Stan Van Samang in 2018 opnieuw naar het theater. Zoals de titel doet vermoeden wordt het een concert in intieme setting, maar daarom niet minder ‘groots’. Reserveer nu je plaatsen voor Stan in Ethias Theater Hasselt (26 mei), Capitole Gent (8 juni) of Stadsschouwburg Antwerpen (9 juni).

Kaarten kosten 26, 31, 36 en 46 euro.

www.teleticketservice.com

Wouter Deprez: Levend & Vers

wouter deprez

Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking.

'Ridders van de ronde keukentafel' - in 2018 in Hasselt, Antwerpen en Gent

ridders

Het afgelopen weekend speelden 28 enthousiaste jongeren hun laatste voorstelling van de familiemusical 'Ridders van de ronde keukentafel'. Twee weken lang genoot jong en oud in theater 't Eilandje in Antwerpen van deze energieke voorstelling, naar het gelijknamige boek van Mark Tijsmans.

Pagina's