Showbizz

"Er was eens ... #Help, mijn prinsessen leven online

er was eens

Vandaag werd op het hoofdkwartier van Deep Bridge in Wilrijk, in aanwezigheid van cast en creatives, het concept voor ‘Er was eens…’ aan de pers voorgesteld. 'Er was eens...’ is een gloednieuw concept voor Vlaanderen.

Gers Pardoel intiem en 'bijzonder' in het theater in het najaar

gers pardoel

De Nederlandse rapper Gers Pardoel duikt - na zijn arenaconcerten dit voorjaar - in november het theater in. Hij neemt het publiek mee voor een boeiende en intieme muzikale trip in Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

Natalia 'Me & My Producer' in Ethias Theater op 30 maart

natalia

Ruim 12 jaar na het overweldigende succes van 'Me and My Producer' blazen Natalia en Steve Willaert deze show nieuw leven in. De tournee 'Me & My Producer - The 2nd Edition' is nagenoeg overal uitverkocht.

The Best Of Musicals: Ook 'Roodkapje' Lauren De Ruyck tussen gevestigde waarden

musical

Vorige week lanceerde Music Hall 'The Best of Musicals', een wervelend spektakel met de grootste hits uit de bekendste en meest geliefde musicals, dat vanaf 23 tot en met 25 februari te zien zal zijn in Stadsschouwburg Antwerpen.

25ste Nekka-Nacht: beNIEUWd?

nekka

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april zal Nekka vzw voor zijn 25ste verjaardag opnieuw een verrassende en ongelooflijk kwalitatieve affiche aanbieden aan alle liefhebbers van het hedendaagse Nederlandstalige lied.

Coppelia van Moscow Classical Ballet in Antwerpen en Gent

coppelia

Na het overweldigende succes afgelopen oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, komt het gerenommeerde Moscow Classical Ballet in maart 2018 voor het eerst naar België en brengt in Antwerpen en Gent het betoverende sprookje 'Coppelia' op de planken.

10 jaar Age Of Love in Lotto Arena (23 februari 2018)

age of love

Je kan er niet aan ontsnappen, de elektronische muziek van de jaren ’90 is aan een ongeziene revival bezig! Radiozenders bombarderen de trance - en dance hits van toen tot hun ‘favoriete dance classics’.

Nieuwe namen voor I love the 90's: Right Said Fred, Chesney Hawkes, Aqua en Atmoz

i love the 90's

Met 20.000 party animals, was de 10de editie van I love the 90’s in de Hasseltse Ethias Arena vorig jaar compleet uitverkocht en zaterdag 7 april wordt het nog straffer, want de grootste 90’s-party van Europa verwelkomt Right Said Fred (I’m Too Sexy), ‘The One And Only’ Chesney Hawkes en ‘Barbie Girl’ Aqua.

Facts Spring 2018: Holland Roden (Teen Wolf) komt

facts

Holland Roden nam op prachtige wijze de rol van Lydia Martin op zich in MTV’s tv-serie Teen Wolf, van de eerste episode in 2011 tot in het laatste seizoen van 2017. Holland Rodens personage is een zogeheten 'Banshee'.

Cast 'Monthy Python's Spamalot' voorgesteld

spamalot

Woensdag 10 januari 2018 werd bij Deep Bridge in Wilrijk, in aanwezigheid van de pers, de cast van 'Monty Python’s Spamalot' voorgesteld. In 2011 stond Stany Crets al eens aan het roer van deze veel geprezen musical-klassieker.

"De musical was in 2011 niet uitgespeeld. De vibe tussen de toenmalige cast was bijna hilarisch magisch. Ik moest dus niet lang nadenken over wie deze keer het podium op mocht.” - Stany Crets.

Pagina's