Molmans is een charmante, optimistische jonge mol. De serie volgt de dagelijkse tegenslagen van Molmans en zijn vrienden, terwijl ze door de tunnels van hun ondergrondse rijk reizen en onderweg tal van avonturen beleven!

De stad die nooit slaapt, New York, is de nieuwe speeltuin van 's werelds bekendste kat en muis. Van Manhattan tot Central Park, langs musea en door grote warenhuizen: geen enkele trekpleister is veilig voor het stunt- en vliegwerk van Tom en Jerry in deze splinternieuwe animatiereeks!

Sinds ze ambassadrice van de vierde editie van De Roze Mars is, krijgt Kat Kerkhofs regelmatig berichten van borstkankerpatiënten. Het toont het belang aan van de campagne die het thema borstkanker gemakkelijker bespreekbaar wil maken.

Op het einde van het jaar is er opnieuw een Warmste Week. De aftrap is alleszins gegeven, en 21 jongerenambassadeurs zullen dit jaar ervoor zorgen dat deze actie voldoende in de aandacht komt. Zij zeggen voor De Warmste Week over tolerantie: "Die hokjes moeten weg"

Wie breekt binnenkort de records en verbluffende tijden van Ward Lemmelijn en Ilse Vandenhouweele uit de eerste ‘Container Cup’ voor studenten? Door het enorme succes van vorig jaar laten Telenet, Play4 en Woestijnvis de populaire container vanaf eind september opnieuw twee weken rondtrekken lang