Sexten: één op de drie Belgen heeft het al eens gedaan, en onder jongeren ligt dat cijfer zelfs nog hoger. Het versturen van seksueel getinte berichten is dus niet langer een niche-fenomeen, maar een relatief veel voorkomende component van moderne seksualiteitsbeleving.

Je leest het goed. Het Laatste Nieuws haalt het legendarische Vlaamse tienerblad ‘Joepie’ terug. “Voor dat lezers door hun dak gaan: we doen dit voor één keertje. Eén uitgave dus voor Rode Neuzen Dag” lacht hoofdredacteur Frederik De Swaef.

Waarom rijden we heel voorzichtig als we eten naast ons hebben staan, maar nemen we risico’s als we passagiers vervoeren? Uit onderzoek blijkt dat 87% van alle Belgische autobestuurders die voedsel op de passagierszetel vervoert, voorzichtiger rijdt. Een fenomeen om even bij stil te staan.

Op donderdag 29 augustus zijn de Red Flames voor de eerste keer live aan het werk te zien bij Q2. Dan staat de vriendschappelijke match tegen Engeland op het programma, het laatste oefenduel van de dames voordat de kwalificatiecampagne voor het EK 2021 afgetrapt wordt.