Games

Belg heeft rollenspel voor succesvolle film 'Iron Sky' - nog tot 14.09 op Kickstarter

iron sky

Badass pr kondigt met veel plezier de komende Kickstarter voor Iron Sky: The Roleplaying Game aan. Voor de eerste keer mag een Belg -Dirk Vandereyken van Badass pr- een dergelijk boek schrijven.

Tour De France nu ook verkrijgbaar als bordspel

tour de france

Met het bordspel Le Tour de France brengt Just Games een klassieker van HulstGames opnieuw uit, deze keer in het verse jasje van de enige wielerwedstrijd die 3 weken lang gemiddeld 570.000 Vlaamse en 500.000 Waalse kijkers aan de buis weet te kluisteren.

Speel nu zelf "De Mol" dankzij het nieuwe bordspel

de mol

Dit bordspel is gebaseerd op de populaire tv-reeks van De Mol. een spel met innoverende spelmechanieken waarbij ook de gsm of tablet wordt gebruikt. Bij elk spel duidt de bijhorende app een nieuwe Mol aan.

Karrewiet Kampioen bodspel nu verkrijgbaar

karrewiet

Karrewiet Kampioen is een nieuw spel dat in de eerste plaats bedoeld is voor meisjes en jongens van 8 tot 12 jaar, maar ook voor de iets oudere deelnemers en de ouders wordt het spelplezier gegarandeerd.

Karrewiet Kampioen is ontwikkeld door experts van "Just Games" (De Slimste Mens, Eigen Kweek, De Mol) en is een educatief bordspel gebaseerd op het populaire jeugdjournaal. Een innovatieve, spannende gameplay op een bloedmooi speelveld zorgt voor eindeloos spelplezier voor heel de familie!

NBA 2K17 lanceert E-sports toernooi in Europa

2k

Het allereerste Europese “NBA 2K17 All-Star Tournament” vindt online plaats op 10 en 11 december. De finalisten spelen de finale op het de NBA-hoofdkwartier in Londen.

Speel zelf "Eigen kweek" dankzij het bordspel: nu beschikbaar

eigen kweek

Trouwe tv-kijkers kennen hen natuurlijk al: de personages uit Eigen Kweek, de tv-serie op één die ook wel een lichtere tegenhanger van het internationaal bekroonde Breaking Bad wordt genoemd. Nu is er ook een bordspel van deze befaamde serie!

WWE 2K16 nu verkrijgbaar

2k

WWE® 2K16, de nieuwste toevoeging aan het vlaggenschip WWE videogame franchise, is nu beschikbaar in de Benelux voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, Xbox One en Xbox 360.

Adventure Time als mobiele game verkrijgbaar

adventure time

D3 Go! en Cartoon Network kondigen aan dat Adventure Time Puzzle Quest vanaf nu wereldwijd beschikbaar is als free-to-play download in de Apple’s App Store, via Google Play en in de Amazon Appstore.

Belgische releasedatum Disney Infinity 3.0 bekend

Disney

De Disney Infinity 3.0 Starter Pack, waarin de Star Wars™ Twilight of the Republic Play Set is inbegrepen, is vanaf 27 augustus 2015 beschikbaar in België. Daarnaast zullen ook de volgende producten al beschikbaar zijn vanaf de releasedatum:

Dino's van LEGO® Jurassic World™ beschikbaar vanaf 11 juni

WB games

De nieuwste trailer van LEGO® Jurassic World™ is eindelijk beschikbaar en loopt over met dino’s: grote dinos’s, kleine dino’s, vriendelijke dino’s, boze dino’s, vliegende dino’s, vechtende dino’s en zelfs gekke dino’s!

Spelers hoeven zich niet te vervelen in deze kolossale game met meer dan 20 verschillende soorten speelbare dinosaurussen! LEGO® Jurassic World™ verschijnt op 11 juni voor PlayStation®4, PlayStation®3, PlayStation®Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii™U, Nintendo 3DS™ en PC.

Pagina's