Games

Wat als je hobby de stempel van ziekte krijgt?

Gamen is voor velen een hobby, maar voor sommigen ook een verslaving. Die verslaving is volgens De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een ziekte.

Xbox One X nu wereldwijd verkrijgbaar

xbox

De wereldwijde introductie van Xbox One X, de krachtigste console ooit, markeert een nieuw tijdperk met overweldigende 4K-ervaringen voor games en entertainment. Xbox One X heeft 40% meer vermogen dan elke andere console, zodat gamers het beste uit hun games kunnen halen.

Humor van de bovenste plank met het De 3 Wijzen bordspel

de 3 wijzen

De Nederlandse spellenfabrikant Just Games slaat de handen in elkaar met Eén om het legendarische spelprogramma De 3 Wijzen als bordspel richting jouw huiskamer te brengen.

Belg heeft rollenspel voor succesvolle film 'Iron Sky' - nog tot 14.09 op Kickstarter

iron sky

Badass pr kondigt met veel plezier de komende Kickstarter voor Iron Sky: The Roleplaying Game aan. Voor de eerste keer mag een Belg -Dirk Vandereyken van Badass pr- een dergelijk boek schrijven.

Tour De France nu ook verkrijgbaar als bordspel

tour de france

Met het bordspel Le Tour de France brengt Just Games een klassieker van HulstGames opnieuw uit, deze keer in het verse jasje van de enige wielerwedstrijd die 3 weken lang gemiddeld 570.000 Vlaamse en 500.000 Waalse kijkers aan de buis weet te kluisteren.

Speel nu zelf "De Mol" dankzij het nieuwe bordspel

de mol

Dit bordspel is gebaseerd op de populaire tv-reeks van De Mol. een spel met innoverende spelmechanieken waarbij ook de gsm of tablet wordt gebruikt. Bij elk spel duidt de bijhorende app een nieuwe Mol aan.

Karrewiet Kampioen bodspel nu verkrijgbaar

karrewiet

Karrewiet Kampioen is een nieuw spel dat in de eerste plaats bedoeld is voor meisjes en jongens van 8 tot 12 jaar, maar ook voor de iets oudere deelnemers en de ouders wordt het spelplezier gegarandeerd.

Karrewiet Kampioen is ontwikkeld door experts van "Just Games" (De Slimste Mens, Eigen Kweek, De Mol) en is een educatief bordspel gebaseerd op het populaire jeugdjournaal. Een innovatieve, spannende gameplay op een bloedmooi speelveld zorgt voor eindeloos spelplezier voor heel de familie!

NBA 2K17 lanceert E-sports toernooi in Europa

2k

Het allereerste Europese “NBA 2K17 All-Star Tournament” vindt online plaats op 10 en 11 december. De finalisten spelen de finale op het de NBA-hoofdkwartier in Londen.

Speel zelf "Eigen kweek" dankzij het bordspel: nu beschikbaar

eigen kweek

Trouwe tv-kijkers kennen hen natuurlijk al: de personages uit Eigen Kweek, de tv-serie op één die ook wel een lichtere tegenhanger van het internationaal bekroonde Breaking Bad wordt genoemd. Nu is er ook een bordspel van deze befaamde serie!

WWE 2K16 nu verkrijgbaar

2k

WWE® 2K16, de nieuwste toevoeging aan het vlaggenschip WWE videogame franchise, is nu beschikbaar in de Benelux voor de PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, Xbox One en Xbox 360.

Pagina's