Lifestyle

Cartoon Network gaat op zoek naar jong creatief talent in Vlaanderen

cartoon network

Cartoon Network gaatmet een nieuwe editie van Imagination Studios Awards opnieuw op zoek naar de grootste teken-, schrijf- en animatietalenten in Vlaanderen! Ga jij deze keer met de mooie prijzenpot lopen? Doe mee!

Boomerang brengt twee nieuwe reeksen: Dorothy & The Wizard of Oz + Wacky Races

boomerang

Turner International maakt vandaag bekend dat twee nieuwe, langverwachte animatiereeksen van Warner Bros. Animation, Dorothy & the Wizard of Oz en Wacky Races aan de line-up van kinderzender Boomerang worden toegevoegd.

I love the 90's pop-up museum nog van 15 tot 18 maart in Hasselt

ilovethe90s

“Vorige week woensdagnamiddag zijn we open gegaan en we kunnen nu al tevreden zijn wat de belangstelling betreft. Tijdens onze eerste openingsweek van vier dagen, was er constant volk in ons 90’s pop-up museum.

Liefhebbers van Aziatische popcultuur ontmoeten elkaar tijdens 'Made in Asia'

In het weekend van vier maart vond in Brussels Expo in Brussel de negende editie van het evenement ‘Made in Asia’ plaats. Tijdens die driedaagse verzamelden liefhebbers van de Aziatische popcultuur, manga’s, cosplay en e-sports. In totaal kwamen er ongeveer 70.000 bezoekers over de vloer.

Bekijk de foto's hier

© 2017 - StampMedia - Harpreet Kaur

Wanneer feesten en recycleren hand in hand gaan

Dat onze afvalberg te groot is, weten we allemaal. We proberen daarom als goede burger dagelijks ons vuilnis te sorteren en zoveel mogelijk materiaal te hergebruiken. Maar zijn we ons écht bewust van het afval dat we nog steeds dagelijks produceren? Op festivals, bijvoorbeeld?

Mighty Magiswords is primeur voor Cartoon Network

mighty magiswords

Op 6 maart gaat Cartoon Network in Vlaanderen van start met een primeur. Vanaf die dag kan voor het eerst een reeks van de zender zowel op televisie, YouTube, via de app en op de website bekeken worden.

De smurfen, de VN en Unicef maken van de wereld een betere plek

smurfen

De Smurfen moedigen kinderen, jongeren en volwassenen aan om van de wereld een gelukkige, vreedzame, rechtvaardige en gezonde plek te maken dankzij een campagne door de Verenigde Naties, UNICEF en de United Nations Foundation. 

In Mol tussen de schapen

In Mol tussen de schapen

Dierenliefhebber Vincent Ropers werd herder voor Kemp VZW om dicht bij de natuur te zijn. Samen met zijn kudde schapen en twee herdershonden trekt hij door de Kempische velden. Een rustiger tempo, ver weg van de rat-race: zo is Vincent het gelukkigst.

Beleef met Sunweb I love the 90’s in Les Deux Alpes

ilovethe90s

Naast de 10de verjaardag op zaterdag 8 april van ‘I love the 90’s - The party’, heb je nu ook de mogelijkheid om een unieke wintersportervaring mee te maken waarbij je skiën en de jaren negentig combineert.

Geef je zelfvertrouwen een boost met #Powfactor

cartoon network

De Powerpuff Girls (de drie superheldinnen die bulken van het zelfvertrouwen) stellen nieuwe functie voor in Powerpuff yourself. Het zelfvertrouwen bij de Vlaamse jeugd staat onder druk. Dat merken ze bijvoorbeeld ook bij Awel.

Pagina's