Lifestyle

Deep Bridge slaat brug naar scholen met "klasbak"

deep bridge

Deep Bridge wil méér doen dan enkel interessante schoolvoorstellingen organiseren. Daarom slaan ze een brug naar scholen en tegelijk zetten ze samenwerkingen op poten met relevante partners die de actuele thema's van onze (school)voorstellingen een nieuwe dimensie geven.

Jackson Storm en Bliksem McQueen op Brussels autosalon

cars 3

Gisteren werd tijdens de opening van de 96e Brussels Motor Show de nieuwe lifesize race wagen ‘Jackson Storm’ voorgesteld aan de pers. Jackson Storm is één van de personages uit de Disney•Pixar animatiefilm CARS 3.

Qmusic kondigt nieuwe editie van Q-Run To You aan in Aalst

q

De Q-Run To You is terug: het loopevent waar duo’s letterlijk naar elkaar toelopen vindt dit jaar plaats in Aalst op zaterdag 17 maart 2018. Om de nieuwe editie aan te kondigen vertrokken een aantal Qmusic-dj’s in loopkledij richting de carnavalstad.

Dichters toveren binnenkort met woorden op het ballonnenvrees-podium in Mechelen

Op vrijdag 23 februari vanaf half acht dichten Vlaamse en Nederlandse woordkunstenaars op het Ballonnenvrees-podium in de stadsbibliotheek van Mechelen. Organisator Gert Vanlerberghe (31), die net zijn derde roman uitbracht, begon zijn schrijfcarrière op een open mic: “Je krijgt enorm veel steun en feedback als je iets uitprobeert op zo’n laagdrempelig podium.”

De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe op Cartoon Network

ivandoe

Op 22 januari gaat op Cartoon Network de gloednieuwe animatiereeks 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' in première. De reeks werd gecreëerd door de makers van het bijzonder populaire 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'.

R/O Institute biedt vertellers in spé een unieke kans

r/o

R/O Institute biedt vertellers in spé een unieke kans: de jongens en meisjes van R/O Institute zijn druk bezig met het bekijken van tientallen pitches, ingezonden door auteurs, artiesten, ontwerpers en ontwikkelaars uit heel de wereld.

Wat is vloggen en welke soorten vlogs zijn er zoal?

vloggen

Een gamevlog, een beautyvlog, een foodvlog, er zijn enorm veel soorten vlogs en ze worden steeds populairder. Maar wat is een vlogger nu eigenlijk? Een vlogger is iemand die zijn dagelijkse leven filmt en dit deelt met de buitenwereld.

Wacky Races zijn terug

wacky races

Warner Bros. Animation roept alle racers terug naar het parcours voor “Wacky Races”, de moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie. Zodra de motoren worden gestart, galmt het van gelach in deze geanimeerde comedy serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun “wacky” auto’s!

"OK K.O.! Jij wordt een held" nu op cartoon Network

cartoon network

In de wereld van 'OK K.O. Jij Wordt Een Held' is werkelijk iederéén een superheld! Superkrachten en enorme gevechten behoren tot de orde van de dag en zijn volstrekt normaal.

Descendants2 binnenkort op Disney Channel

disney

Het verhaal van de tienerzonen en -dochters van Disney’s meest gekende schurken gaat verder in Descendants 2; een hedendaagse, bruisend vol van muziek, film als opvolger van de meest succesvolle Disney Channel film ooit in België: Descendants!

Pagina's