Boeken

Write Now! 2017 van start

write now

Het is zover: nog tot 1 april 2017 kunnen schrijftalenten van 15 tot en met 24 jaar meedoen aan een nieuwe editie van Write Now!, dé grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Nederland en Vlaanderen.

Thriller "Kwijt" van Anja Feliers nu te koop!

kwijt

"Kwijt" is de zevende psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de zesde in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Zij komt deze keer in contact met Sylvie, een model en radiopresentatrice die haar hulp inroept omwille van een gebeurtenis die het verlies van haar moeder lang geleden nu weer naar boven brengt.

Nieuwe thriller voor Bart Debbaut: Relikwie

relikwie

In maart 2016 verscheen RELIKWIE, de 6de thriller van Bart Debbaut. Eerder verschenen er van zijn hand al vijf thrillers met John Leyssens & Mieke Van Cattendyck in de hoofdrollen.

Psychologische thriller "Zuur" (Anja Feliers) nu te koop

zuur

"Zuur" is de zesde psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de vijfde in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Het decor is opnieuw Oud-Rekem, waar Cara wordt aangevallen en een bijtend zuur haar levenslang verminkt.

Deadline Write Now! 2015 nadert

write now

Write Now! is dé literaire schrijfwedstrijd voor jongeren van 15 t/m 24 jaar. Deelnemers kunnen tot 1 april hun inzending insturen en maken zo kans op eeuwige roem, een MacBook, optredens en meer.

Zo werd Niña Weijers (winnaar Write Now! 2010) onlangs vertaald naar het Chinees en staat haar debuutroman De consequenties op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs en de Gouden Boekenuil.

Ontsnap aan de wereld met Montefiore

Santa Montefiore

De Britse Santa Montefiore, koningin van de romantische verhalen, haar nieuwste roman heet ‘De dochter van de imker’. Van haar debuut ‘Onder de ombu-boom’ tot haar laatste nieuwkomer, allen bevatten ze liefde, intriges en prachtige, vaak exotische settings. “Soms moet je even wegdromen.”

Cartoonist Lectrr stelt jaaroverzicht "Lectrr gromt" voor

lectrr gromt

2014 was een rollercoaster van gebeurtenissen en emoties... Het was een jaar van nationale trots, met dank aan onze Rode Duivels en de Oscarnominatie. Een jaar van angst en ongerustheid, omwille van de rellen in Oekraïne, de vermiste Boeing van Malaysia Airlines en de comateuze toestand van prins Laurent. Een jaar boordevol opwinding, door het bezoek van de Amerikaanse president Barack Obama en de aankomst van twee Chinese reuzenpanda’s. En het was natuurlijk een jaar bomvol politiek en verkiezingen.

Psychologische thriller "Vergeef me" (Anja Feliers) nu te koop

vergeef me

"Vergeef me!" is de vijfde psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de vierde in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen. Het decor voor "Vergeef me" is niet langer Oud-Rekem, maar de stad Bilzen waar een gijzeling plaatsvindt in een hogeschool. Anja heeft zich voor het verhaal laten inspireren door een echte gijzeling die enkele jaren geleden in de buurt plaatsvond en waardoor haar schrijversfantasie in actie kwam om de verhaallijn en plot van deze nieuwe thriller uit te werken.

Satirische roman "En toen schiep God Kevin" nu te koop

en toen schiep God Kevin

Het is bijna boekenbeurstijd, bijgevolg voor schrijvers het uitgelezen moment om een nieuw boek uit te brengen. “En toen schiep God Kevin” is het recentste werk van Bart Debbaut, voornamelijk bekend als thrillerauteur. Vorig jaar maakte hij al een zijsprongetje met een novelle, deze keer kiest hij voor een satirische roman.

De achterflap van het boek leert ons dit: “Kevin is een doodgewone jongen. Tot hij erachter komt dat God hem uitverkoren heeft om zich als Zijn Zoon te openbaren.

Psychologische thriller "Vergeet mij niet" (Anja Feliers) nu te koop

vergeet mij niet
"Vergeet mij niet!" is de vierde psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de derde in een reeks die zich afspeelt in Oud-Rekem met psychologe Kathleen als spilfiguur. Zij is deze keer niet het hoofdpersonage, maar speelt wel nog een centrale rol in dit boek.
 

Pagina's