Boeken

Boek: De mol - Bart Debbaut

de mol

Al twintig jaar is De Mol een zeer populair televisieformat. Twintig jaar geleden werd het voor het eerst uitgezonden op de Belgische openbare omroep (VRT). Twintig jaar later verschijnt met 'De Mol' een heuse thriller rond dit programma. 

Boek: Femme fatale - Anja Feliers

femme fatale

"Femme fatale" is de achtste psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de zevende in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Dit boek wordt aangekondigd als haar sensueelste verhaal tot nu toe.

Boek: Ladykillers - Anja Feliers

ladykillers

Anja Feliers is een succesvolle thrillerauteur. Met haar boeken rond psychologe Kathleen Verlinden scoorde ze reeds meermaals goede verkoopcijfers. Nu bundelt ze twee kortere verhalen in één boek: Ladykillers.

Boek: Sudoku - Bart Debbaut

sudoku

Bart Debbaut heeft een nieuw boek klaar: "Sudoku". Zijn 9de roman en 7de thriller is te koop vanaf 10 april 2017 en belooft alweer een spannend verhaal van deze Vlaamse schrijver te worden.

Write Now! 2017 van start

write now

Het is zover: nog tot 1 april 2017 kunnen schrijftalenten van 15 tot en met 24 jaar meedoen aan een nieuwe editie van Write Now!, dé grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in Nederland en Vlaanderen.

Thriller "Kwijt" van Anja Feliers nu te koop!

kwijt

"Kwijt" is de zevende psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de zesde in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Zij komt deze keer in contact met Sylvie, een model en radiopresentatrice die haar hulp inroept omwille van een gebeurtenis die het verlies van haar moeder lang geleden nu weer naar boven brengt.

Nieuwe thriller voor Bart Debbaut: Relikwie

relikwie

In maart 2016 verscheen RELIKWIE, de 6de thriller van Bart Debbaut. Eerder verschenen er van zijn hand al vijf thrillers met John Leyssens & Mieke Van Cattendyck in de hoofdrollen.

Psychologische thriller "Zuur" (Anja Feliers) nu te koop

zuur

"Zuur" is de zesde psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de vijfde in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Het decor is opnieuw Oud-Rekem, waar Cara wordt aangevallen en een bijtend zuur haar levenslang verminkt.

Deadline Write Now! 2015 nadert

write now

Write Now! is dé literaire schrijfwedstrijd voor jongeren van 15 t/m 24 jaar. Deelnemers kunnen tot 1 april hun inzending insturen en maken zo kans op eeuwige roem, een MacBook, optredens en meer.

Zo werd Niña Weijers (winnaar Write Now! 2010) onlangs vertaald naar het Chinees en staat haar debuutroman De consequenties op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs en de Gouden Boekenuil.

Ontsnap aan de wereld met Montefiore

Santa Montefiore

De Britse Santa Montefiore, koningin van de romantische verhalen, haar nieuwste roman heet ‘De dochter van de imker’. Van haar debuut ‘Onder de ombu-boom’ tot haar laatste nieuwkomer, allen bevatten ze liefde, intriges en prachtige, vaak exotische settings. “Soms moet je even wegdromen.”

Pagina's