Google Keep is een app ontwikkeld door Google Inc. waarmee notities gemaakt en bijgehouden kunnen worden. Noteer snel je ideeën en krijg later een herinnering, op de juiste plek of tijd. Spreek onderweg een spraakmemo in waarvan automatisch een transcript wordt gemaakt.

3 op 10 van de 12- tot 15-jarigen geven aan dat hun leven te druk is. Want niet alleen volwassenen hebben last van stress, ook jongeren kunnen er onder gebukt gaan, door de hoge verwachtingen van thuis of van op school.

Nova is een open source videospeler ontworpen voor tablets, telefoons en AndroidTV apparaten. Het is een universele speler. Hij speelt video's vanaf uw computer, server (FTP, SFTP, WebDAV), NAS (SMB, UPnP) en van externe USB opslag

Showbizzsite.be is de referentiesite in Vlaanderen en ver daarbuiten die je dagelijks het beste nieuws brengt van de binnen- en buitenlandse artiesten ...
Met alle drukte, examens, eindwerken en proeven in juni mag de link van de maand zeker zeer ontspannend zijn.

Maak video's met een paar muisklikken in Clipchamp, de eenvoudige video-editor van Microsoft. Deze videomaker is geschikt voor beginners met een interface voor slepen en neerzetten.

Van 1 tot 31 mei nemen 173 Vlaamse steden en gemeenten het al stappend tegen elkaar op in de grote Vlaamse stappenclash. De stad of gemeente die na één maand het meeste stappen heeft gezet, is de winnaar. Doe ook mee en help je stad of gemeente aan de overwinning. Want… elke stapt telt!

Digibanken zijn locaties in Vlaanderen waar mensen terecht kunnen voor digitale vragen. Vaak bestaat een digibank uit meerdere digipunten. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra digitale hulp of opleiding kan gebruiken?

Alle essentiële informatie op één scherm. Bekijk in één oogopslag de datum en inhoud van je volgende ophaling, evenals de gegevens van je recyclingpark.

Bereken je CO₂-voetafduk: doe een korte quiz om je huis, levensstijl en mobiliteit in kaart te brengen, en ontdek hoe jouw CO₂-voetafdruk zich verhoudt tot jouw land en de wereld.

Met UNDO kan je je smartphone blijven gebruiken zoals je nu doet, maar dan op een klimaatneutrale manier. Hoe dat kan? Door de CO2-uitstoot die jouw telefoon verbruikt te compenseren. Daarmee is UNDO de eerste mobiele operator in België die zich inzet voor het klimaat.