Met HandBrake kan je gemakkelijk dvd's en blu-ray omzetten naar bijvoorbeeld mpeg-4 formaat om zo onderweg op de laptop of thuis op je pc filmpjes te bekijken. Ook allerlei andere standaardformaten om naar te converteren zijn beschikbaar.

Jongeren meer in beweging met SWEEP! Met dit nieuwe platform worden jongeren tussen 12 en 18 jaar geïnspireerd, gemotiveerd, geactiveerd en samengebracht om te bewegen én daarin plezier te vinden.

MP3Gain is een gratis tool voor volumebalans die wordt gebruikt om je verzameling mp3's aan te passen zodat ze allemaal op hetzelfde volume worden afgespeeld. Je hoeft niet langer je volumeknop te grijpen elke keer dat een bijzonder luid of stil nummer opkomt!

LastPass is een toepassing om je paswoorden te beheren. De app slaat al je gebruikersnamen en wachtwoorden op, zodat jij ze zelf niet meer moet onthouden. Het enige wachtwoord dat je hierdoor nog moet onthouden, is dat paswoord van LastPass zelf, het hoofdwachtwoord.

Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Soms moet je al je moed bijeen rapen voor een gesprek. Of vraag je je af of zo’n gesprek wel veilig is. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om te praten, houden we de drempel zo laag mogelijk.

JAC staat voor Jongeren Advies Centrum. Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar met al hun vragen en problemen. Problemen thuis? Op zoek naar je eigen stek? ... Je kan bij het JAC terecht met elke vraag. Dit kan telefonisch via mail of chat, via de JAC-centra en ook in de OverKophuizen.

Geen nieuwe app, maar misschien gebruik je wel al de website maar niet de mobiele app die nochtans ook zijn voordelen heeft. Met de app kan je bijvoorbeeld dingen die via de website omslachtiger zijn.

Creëer een plek in je gedachten om met een schoolclub, een groep gamers of een internationale community van kunstenaars samen te komen. Om gewoon met vriend(inn)en te hangen. Een plek waar je makkelijk elke dag met elkaar kunt praten en vaker met elkaar kunt omgaan.

JIL (JongerenInfoLife) biedt hulp als je ongewenst zwanger bent, ze helpen bij het maken van een keuze en kijken samen met jou naar de toekomst. Hulpverlening is er bij ongewenste zwangerschappen, bij tienerzwangerschappen en na een abortus.