SlimDrivers scant je PC op beschikbare updates voor al je geïnstalleerde drivers. Het beheert ook de download van updates en de installatie ervan.

Ambulance Wens België vzw vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar niet meer mogelijk zijn.

Rikolto betekent ‘oogst’ in het Esperanto. Het zegt wat we doen. Enerzijds coachen we boeren om beter te oogsten en sterke zakenpartners te worden.

Ultrasurf werd door enkele Amerikanen in Silicon Valley ontwikkeld om hun Chinese medemens een zetje over de grote firewall te geven. Het programma codeert internetverkeer en maskeert het IP-adres van de gebruiker. Het is amper 2 MB groot en mee te nemen op een USB-stick.

Naast de alombekende zoeksite Google bestaan er nog heel wat varianten. Ecosia is er zo één en werd opgericht in 2009. Het is een duurzame zoekmachine, want het bedrijf erachter heeft een samenwerkingscontract met het WWF.

Wie berichtjes stuurt achter het stuur rijdt blind. De nieuwe campagne van Ouders van Verongelukte Kinderen berekent hoe lang iemand blind rijdt wanneer hij een berichtje typt.

Misschien herken je het wel. Op sommige momenten krijg je zoveel meldingen van je smartphone dat je hem constant uit je broekzak zit te halen om te kijken wat het nu weer is: een smsje, een Facebook-melding, een Twitter-reply, een skype-berichtje.

Cinenews is de site voor de filmliefhebber. Al het filmnieuws, vertoningen, trailers, recensies van de nieuwste films vind je hier terug.