Digibanken zijn locaties in Vlaanderen waar mensen terecht kunnen voor digitale vragen. Vaak bestaat een digibank uit meerdere digipunten. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra digitale hulp of opleiding kan gebruiken?

Alle essentiële informatie op één scherm. Bekijk in één oogopslag de datum en inhoud van je volgende ophaling, evenals de gegevens van je recyclingpark.

Bereken je CO₂-voetafduk: doe een korte quiz om je huis, levensstijl en mobiliteit in kaart te brengen, en ontdek hoe jouw CO₂-voetafdruk zich verhoudt tot jouw land en de wereld.

Met UNDO kan je je smartphone blijven gebruiken zoals je nu doet, maar dan op een klimaatneutrale manier. Hoe dat kan? Door de CO2-uitstoot die jouw telefoon verbruikt te compenseren. Daarmee is UNDO de eerste mobiele operator in België die zich inzet voor het klimaat.

Jongeren meer in beweging met SWEEP! Met dit nieuwe platform word jij als jongere (tussen 12 en 18 jaar) geïnspireerd, gemotiveerd, geactiveerd en samengebracht om te bewegen én daarin plezier te vinden.

Wordt er aan je gevraagd om een kopie van je identiteitskaart door te sturen, wees dan op je hoede. Is dit echt nodig? En als het nodig is, hebben ze dan alle informatie nodig die er op je identiteitskaart staat? Met de KopieID app bescherm je je gegevens.

Vorige maand was ChatGPT nog onze download of app van de maand. Deze maand opnieuw een AI-gedreven toepassing die download/app van de maand wordt. Leonardo.ai is een tool die afbeeldingen genereert op basis van je zoekwoorden of omschrijving.

Teleblok is tijdens die periode van hoge stress een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u in de blok van januari en mei/juni bieden onze vrijwilligers een luisterend oor aan studenten die het even nodig hebben.

Dit is de AI-chat-app, mogelijk gemaakt door ChatGPT. Door gebruik te maken van de nieuwste AI-technologie kan het de vragen van gebruikers op passende wijze beantwoorden. Gebruik AI Chat mogelijk gemaakt door ChatGPT voor uw studie- of werkonderzoek.

Radiozender JOE en vzw Kindergeluk bundelen dit najaar opnieuw hun krachten voor de derde editie van de actie ‘Pakje van je Hart’. Het (goede) doel: zoveel mogelijk kinderen die opgroeien in kansarmoede gelukkig maken met een cadeautje.