Legacyfestival viert dit jaar al zijn eerste jubileum. 5 jaar bestaat het festival dat plaatsvindt aan het Zilvermeer in Mol. Dit jaar zal dat op zaterdag 16 juni zijn.

House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust. “12 juli beginnen we in Wenduine. Daarna gaat het richting Bredene, Middelkerke, Nieuwpoort, Westende, Koksijde en Blankenberge.

25 juni 2009 is het antwoord op de populaire quizvraag ‘wanneer overleed Michael Jackson’. Op 50-jarige leeftijd nam de wereld afscheid van The King of Pop, die zijn status verdiende met een gigantische collectie wereldhits, goed voor tussen de 300 en 400 miljoen verkochte albums wereldwijd.

Het Acoustic Stage is een klein en gezellig podium dat zich bevindt zich in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Dé ideale plek om rustig te genieten van een intiem akoestisch optreden, er staan zelfs banken voor het podium!

Vijftien jaar geleden werd Natalia tweede in de finale van de eerste Idool-reeks op vtm. Onze Vlaamse souldiva viert die verjaardag met haar vele fans tijdens het feestelijke ‘The Crystal Concert’ op vrijdag 2 november in de Lotto Arena.

Na edities in Luik, Brussel en Hasselt, strijkt de organisatie van The Legendz voor het eerst neer in Mons. De Lotto Mons Expo blijkt immers de perfecte locatie om een productie van de omvang van het ‘The Legendz Indoor Festival’ onderdak te bieden.