Ook dit jaar kan je aan onze Belgische kust terecht voor het Nostalgie Beach Festival. Je moet daarvoor op zaterdag 11 augustus 2018 in het Festivalpark in Middelkerke zijn. Zorg dat je er tijdig bent, want het eerste optreden begint al om 13.00u.

Maanrock is nog steeds het gratis stadsfestival dat het laatste weekend van augustus in Mechelen plaatsvindt. Sinds enkele jaren is het format wel een klein beetje gewijzigd waardoor de kleppers op zondag geconcentreerd zijn.

Je had het misschien al gemerkt, maar waarschijnlijk nog niet bij stilgestaan: Het optreden van Lost Frequencies op Suikerrock 2018 zal niet zomaar een dj-set zijn. Nee, het wordt een echt live optreden met wel wat volk op het podium.

Deep Bridge heeft de rechten verworven om een eigen en volledig Vlaamse versie van de wereldwijde hitmusical te maken. In 2020 danst Vlaanderen weer op de hits van ABBA. MAMMA MIA! ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londonse West End. De show loopt er nog steeds.

Paal Op Stelten haalt begin augustus weer een heleboel toppers naar Limburg. Een driedaags festival waarbij de nadruk vooral op zondag ligt voor het populaire werk, maar ook op vrijdag en zaterdag kunnen muziekliefhebbers van allerlei slag terecht in Paal.

VostertFeesten kan officieel de namen voor de 19de editie bekend maken. En wat voor namen: niemand minder dan Frans Bauer, Willy Sommers, Middle of the Road, Albert Hammond, Tygers of Pan Tang, Vandenberg's Moonkings, and many many more.