Na ‘Anybody’ blijft dj en producer Peter Luts de lijn van het dansbare en hitgevoelige doortrekken, want ook zijn nieuwe single ‘Made 2 Move’ dwingt je om te bewegen.

GOUDI is de band van de naar Brussel uitgeweken Oostendenaar Pierre Goudesone met reeds 3 albums achter de kiezen. Hij was de drijvende kracht achter Flesh & Fell en gooide ook hoge ogen met Speaking-T. Op muzikaal vlak krijgt hij meermaals te horen dat hij niet voor één gat te vangen is.

Dit is geen song over John Lennon en Tom Petty die een pint pakken in de mythische Temple Bar in Dublin, hoewel de muziek deze scene zou kunnen oproepen. "Heaven" is een melodieuze catchy popballade geschreven en uitgevoerd door singer-songwriter Eric Geurts.

‘I’ve been waiting far too long. Let me make you completely mine’ waren de eerste 2 zinnen van Fiocco’s ‘Afflitto’, een nummer waarmee de band 23 jaar geleden een groot nationaal en internationaal succes scoorde “In de jaren negentig was Fiocco een naam.

In 1972 liet Jacques Herb hem voor het eerst los en 48 jaar later scoort ‘De Toreador’ met zanger Wilbert Pigmans en het dj-collectief Opgeblazen er een dikke hit mee, want tijdens het voorbije Nederlandse carnaval was dit het meest gedraaide liedje. “Iedereen zingt hem mee.

In 'Blend' vertelt Ann Van Elsen over haar ervaring rond scheiden en nieuw samengestelde gezinnen. Ann ging zelf twee keer door een scheidingsproces: een keer als kind, een keer als vrouw. De periode na een scheiding is een helse tijd, dat was ook voor Ann zo.