Samen met ‘Love Island’-winnaar Denzel, genoot mediafiguur en artieste Famke Louise van het moederschap, een periode die ze gebruikte om ook even na te denken over haar volgende muzikale stappen. Die zet ze al in het begin van het nieuwe jaar met haar gloednieuwe, catchy single ‘In Het Donker’.

Het jaar is nog maar net begonnen en we worden al verwend met nieuwe muziek van Brysa. Na het gigantische succes van o.a. ‘Amsterdam’, ‘Le Bled’, ‘Walou’ en ‘Tanger’, goed voor 75 miljoen Spotify-streams, schrijft de 19-jarige artiest met ‘Dopamine’ verder aan zijn succesverhaal.

Liefde is geen Hollywood en in 'Voel' zit je in een flikkerlichtrelatie. Wie houdt wie nu eigenlijk af en wie trekt wie nu eigenlijk toch weer aan? Het enige waar je je aan vastklampt is aan het gevoel dat het liefde is.

“Lachen is een reactie van mensen op humor, of een uiting van blijdschap, opluchting of spanning. Het komt tot uiting in een beweging van de mond of het uitstoten van bepaalde geluiden. Er bestaan verschillende vormen van lachen”.

KYTHANA, bijna 17 jaar, staat te trappelen om haar nieuwe single ‘WAT DOE JE NU?’ op ons los te laten. Deze energieke spring-in-’t-veld stoomde eveneens een nieuwe spetterende showcase klaar die met trots voorgesteld zal worden… Dit zou wel eens haar definitieve doorbraak kunnen betekenen.

2023 zou wel eens ‘het jaar van Hunter Falls’ kunnen worden, want met het aanstekelijke popnummer ‘Ooh La La’ is hij één van de zeven finalisten die deelnemen aan het VRT-programma Eurosong 2023. Vandaag is het D-Day voor de kandidaten.

Dit nummer werd geschreven samen met UDO – die zelf in 2022 een hit had met zijn versie van een ander Sabien Tiels nummer, ‘Hou je morgen nog van mij’. Yannic Fonderie (Will Tura, Baba Yega, Clouseau, Dana Winner, Natalia, Zap Mama …) tekende voor de puike productie.

Robby Longo is zonder twijfel Vlaanderens bekendste countryzanger. Sinds zijn finaleplaats in The Voice van Vlaanderen 2013, waar hij tweede werd, bracht Robby drie hitalbums uit.