Thomas Julian, een nieuwe sensatie in de Vlaamse muziekwereld komt uit met zijn eerste single: Klaar voor jouw moment! Deze single gaat over dromen waarmaken. Hij heeft er altijd van gedroomd om te mogen zingen en deze droom wil hij realiseren.

Phoenix is de nieuwe single van Berry Quincy en is ook terug te vinden op hun nieuw album "The Herdman". Het is origineel geschreven als pianosong, maar in de studio op het laatste moment nog getransformeerd naar de huidige song. Hierbij werd gebruik gemaakt van de Roalnd HS-60, Juno 106.

Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Terwijl ze succes oogst met projecten zoals "Jackobond zingt Marva", schrijft Riet in haar eentje aan persoonlijke nummers over twijfels en hunkering. Het moet eruit. Het wordt iets moois.

Hoewel muziek voor de 32-jarige Sofie Jacobs uit Sint-Job-In-'t-Goor al jarenlang een passie is en ze ook als zangeres reeds enige ervaring heeft, brengt ze nu pas haar eerste single uit en daarin legt ze meteen haar ziel en diepste gevoelens op tafel.

Hoewel Herbert met zijn vorige single, het swingende 'Dans met mij', nog mooi staat te pronken in de hogere regionen van de Vlaamse hitlijsten, pakt de minzame West-Vlaming met de warme stem nu al een vroeg kerstcadeautje uit voor zijn vele fans, in de vorm van een nieuwe single.

Na de felgesmaakte carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?)’ met de onnavolgbare Zuster Vaseline en het sfeervolle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ met zijn Nederlandse 'partner in ambiance' José Sep, wist polonaisekoning Steve Tielens ook voor zijn nieuwe single weer een opmerkelijke d