De man die in België ook wereldberoemd werd met ‘Banaan’, ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’, is nog steeds meer dan relevant bij de jeugd, maar ook bij een brede basis die zijn muziek massaal streamen en delen.

Het Belgische duo Secret Wish is terug met een nieuw dancefloor anthem: ‘Melody Of The Music Man.’ Deze boeiende dance/elektronische single levert een krachtige mix van nostalgische dancemuziekelementen, doordrenkt met een eigentijdse twist.

In de Lage Landen staat Miss Montreal (Sanne Hans) bekend als ‘één van de beste zangeressen’, een status die ze verdiende dankzij o.a. de monsterhit ‘Door De Wind’ en door haar deelname aan het succesvolle tv-programma ‘Beste Zangers’.

Geen feestje zonder Jettie Pallettie, wereldberoemd in Vlaanderen met haar versies van o.a. ‘Ik Zit In Een Cafeetje’, ‘Hey Knul’ en ‘Hopeloos’. Samen met topproducer Waylon van der Heijden stak ze de Gibson Brothers-klassieker ‘Que Sera Mi Vida’ uit 1979 in een feestelijk Nederlandstalig jasje.

Fans hebben er twee jaar op moeten wachten, maar gisteren was het ein-de-lijk zover. In Leuven werd het derde deel uit de bekroonde bestsellerreeks LILY voorgesteld: LILY III STAAL.

De Nederlandstalige band IOS scoorde tussen 1996 en 2009 hits met o.a. ‘Voltooid Verleden Tijd’, ‘Altijd wel iemand’ en ‘Uit de schaduw’. De band bouwde in die jaren een zeer solide live reputatie op. Na 13 jaar besloot IOS te stoppen.

Bij de aanvang van de zomervakantie zijn associaties met zon, zee en strand nooit ver weg. Geen beter moment voor de Belgische producer Fallenium om hun allereerste officiële zomersingle "I've Made Love To The Sea" op de wereld los te laten.