De zenuwen staan net iets strakker gespannen dan anders bij Angelo Martinez (Michael Van Brabant). De 22-jarige West-Vlaming, die nu al enige tijd met zijn vriendin Lisa en hun 3-jarig zoontje Dégano in Wetteren woont, brengt met ‘Als ik even in je ogen kijk’ zijn eerste eigen single uit.

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster.

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island.

Zestien jaar geleden ging LAPD detective Erin Bell (Nicole Kidman) undercover in de Californische woestijn om te infiltreren in een corrupte bende geleid door de gewelddadige Silas. Waneer een van hun gewaagde bankovervallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar ontsnapt Silas.

Een filmmaker en haar personages wagen zich aan een persoonlijke zoektocht naar het begrip van en de emotie bij intimiteit.

Voor haar nieuwe album was Ida de Nijs ook buiten de grenzen op zoek naar nieuwe liedjes. Eendachtig het gezegde: wat je ver haalt is lekker, vond ze bij een lieve collega die 9 uur vliegen van haar vandaan woont, dit nummer wat prima past tussen de zomerhits.