Het was zo aangedrongen door het publiek dat de Lange Jojo heeft besloten om het te doen. In "last minutes" keerde hij terug naar de studio en nam een hymne zoals de supporters houden : feestelijk!

JUUL, een nieuw opkomend Belgisch talent. Deed een groot deel van zijn ervaring op door zich 6 jaar te smijten voor het Belgisch animatiebedrijf STUDIO 100. In 2013 besloot JUUL zijn niveau op te krikken door zangles te nemen bij Tiffany Veys.

De Romeo’s komen op de 50ste verjaardag van Chris Van Tongelen, out of the blue met een nieuwe Romeo’s-single ‘Wauw!’. “Wij houden van feestjes en verrassingen, daarom trakteren we onze fans vandaag op een gloednieuwe meezinger, ‘Wauw!’.

Een staande ovatie in een nagenoeg uitverkochte Antwerpse Stadsschouwburg, dat overkwam Ivann vorige maand toen hij schitterde als leadzanger in ‘The Edge Of Heaven, A Tribute To George Michael’.

‘7 x Goed, 7 x slecht’ is de titel van de nieuwe Lindsay-single, die vrijdag 1 juni verschijnt. De gloednieuwe single is één van de vijf nieuwe liedjes die terug te vinden zijn op Lindsay haar recent verschenen nummer 1 album ’10 Jaar Lindsay.

Na 14 jaar zijn ze eindelijk terug! En deze keer ook opnieuw in een SUPER Vlaamse versie. De Incredibles hebben in 2004 Metroville kunnen verlossen van Syndrome, maar in dit spannend vervolg is de reputatie van deze SUPER familie er slecht aan toe.

Het was vreemd opkijken voor Ward, toen hij vorige week via messenger een verzoek kreeg ivm zijn nieuwe single ‘Gotta Let you Go’. “Het is helaas niet de eerste keer dat ik zoiets meemaak, ik krijg dit soort verzoeken wel eens vaker uit binnen- en buitenland.

Ze zijn bloedmooi en ze zingen hemels, Lisa, Amy en Shelley van de Nederlandse meidengroep O’G3NE. Marco Borsato mag de pluimen op zijn hoed steken toen hij vier jaar geleden als coach draaide voor de zussen die het 5de seizoen van The Voice of Holland wonnen.

“Playing the game. We’re gonna rule the world”, zingt Jelle van Dael in haar nieuwe single ‘Rule the World’, een nummer dat de vergelijking met releases van pakweg The Chainsmokers en Dua Lipa kan doorstaan. “Wauw. Dat zijn mooie complimenten.

Toen Kristof Poot en Koen Vijverman elkaar op de schoolbanken leerden kennen - nu bijna 20 jaar geleden - hadden ze reeds snel beslist dat ze samen muziek wilden maken. Hoe of waar?