Het is het jaar 2067 en de aarde lijdt onder een enorme klimaatcrisis en een wijdverspreide ziekte, veroorzaakt door bijwerkingen van een synthetische zuurstof.

Gino Graus bracht op 1 april zijn nieuwe single ‘Ik zing voor jou een lied’ uit in Nederland. Met de release van deze single kregen de fans, na het grote succes van ‘Dolores’, weer een knaller van formaat geserveerd.

“Toen Celien me vroeg om te zingen op haar verjaardagsshow, klikte het meteen", zo zegt Bert. "Die dag spraken we over het brengen van duetten en zo groeide het idee om er zelf ééntje te brengen. Ik had nog een nummer op de plank liggen dat ik zelf wel catchy vond.

De zingende buschauffeur Gery Thielens uit Tessenderlo heeft het net zoals iedereen wel gehad met het coronavirus. Zijn reisbussen staan al meer dan een jaar aan de kant en optreden is er uiteraard ook niet bij.

Na ‘Centraal station’ en ‘Verder’ is ‘Te laat’ al de derde single van singer-songwriter Danique die ze simultaan promoot in de Lage Landen.

Tom Nash houdt woord, want de 22-jarige Maasmechelse dj en producer dropt één maand na de release van ‘Stay Right There’ een nieuw bommetje: ‘Prey’. Voor dit dansbare nummer werkt de Hasseltse PXL-student dit keer samen met Hardwell’s vrienden Kill The Buzz én de Schotse zangeres Alex Thom.

Eric Geurts verdient zijn sporen als songsmid en gitarist van o.a. Kiss The Bride en Indiana, maar ook als producer en manager van Yanah die met ‘Yes or No’ de preselecties van Eurosong België 2004 opent. Ze halen samen ook het nieuws met de release van ‘The Girl in the Picture (Napalm Girl)’.

Met ‘Close To You’ nemen dj/producer R3HAB en Andy Grammer een serieuze optie op de eerste zomerhit. Na ‘Good Exemple’, hun debuutsingle die vorig jaar uitkwam en inmiddels meer dan 45 miljoen Spotify-streams behaalde, kwam het dreamteam terug samen voor een gigantisch vette song.

Je moet het refrein maar één keer horen en dan zit het voor minimaal 24 uur tussen je oren: “Ze spreekt een beetje Frans, Duits, Frans. Ze spreekt een beetje Duits. Ze spreekt een beetje Frans en Duits. Hé Frans Duijts, Frans?”.