Australië, 19e eeuw. Ned Kelly (George MacKay) is van jongs af aan in de leer bij de beroemde struikrover Harry Power (Russell Crowe). Wanneer zijn moeder gearresteerd wordt, neemt Ned geen genoegen meer met het overvallen van kleine postkoetsen.

Waarschijnlijk doet de naam Dunja Mees nog een belletje rinkelen. De 32-jarige singer-songwriter uit Mechelen nam in 2013 deel aan The Voice van Vlaanderen, waar ze onder de vleugels van coach Regi een finaleplaats behaalde.

Net geen jaar nadat hij zijn debuutplaat op de wereld bracht, komt FULCO met een kortspeler vol licht-geniale absurdistische hersenspinsels op de proppen. Is dit een compilatie, een rariteitenkabinet of een volstrekt legale bootleg? Sowieso alvast een hebbeding van 10-inch lang.

Het waren zonder meer turbulente dagen voor Stan Van Samang. Hoog tijd dat de zanger zich opnieuw kan focussen op datgene wat hij het liefste doet: muziek maken. Deze week stond de release van zijn nieuwe single gepland. Life goes on, deze plannen gaan gewoon door!

André Hazes zijn langverwachte nieuwe studioalbum 'Thuis' is nu beschikbaar. André Hazes heeft een roerige tijd achter de rug, nog net voordat Corona uitbrak heeft hij zijn weg terug gevonden om thuis bij zijn gezin te zijn.

"Pluk de dag! Nu nog meer dan anders. Cliché scoorde reeds een Ultratop 50 Vlaams hit in 2018. Na een lange stilte zijn ze terug met "Ik Pluk De Dag". De singel komt deze week binnen op 49 in de Ultratop 50 Vlaams!

De 15 jarige gala heeft haar eerste single “contagious” klaar die ze eigenhandig mee geschreven heeft en waarvan de productie in handen was van Yong Yello (Glints, Noémie Wolfs) en Jeroen Swinnen (Balthazar).