"Je bent niet alleen" is een lied van de Grote Wens Band voor het goede doel. Een hele schare BV's heeft zich achter dit project Essen For Life gezet door enkele zinnen mee te zingen. Alle opbrengsten van het lied (digitale & fysieke release) gaan naar het goede doel.

Polonaisekoning en ambiancemaker Steve Tielens is niet vies van een stunt. Zo was het al eens “Couckenbak" met zijn duet met Mark Coucke en lanceerde hij eind april van dit jaar nog een veelbesproken 'Voetballied’ samen met Pink Ambition-ster en fashionista Jill De Greef.

De nieuwe single van The Jacquelines is er, getiteld “You will never know how much I loved you“! Een erg sfeervolle song - ook uit het album “Leaving The Circus“ dat in oktober werd uitgebracht!

Leuk om weten: The Jacquelines zijn te gast in De Zevende Dag op Zondag 23 december!

‘Hallelujah’, want er is eindelijk uitbreiding op komst op het traditionele kerstrepertoire. ‘Jingle Bells’ en ‘We Wish You A Merry Christmas’ worden deze kerstperiode netjes afgelost met ’t Is Kerstmis’, de eerste Nederlandstalige, officiële kerstsingle van De Romeo’s.

Ze won de derde editie van 'Idols', werd uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland en je kon haar aan het werk zien als één van de hoofdrolspelers in de musical 'Hair'.

“Captain Marvel” van Marvel Studios speelt zich af in de jaren negentig en is een compleet nieuw avontuur uit een tot nu toe onzichtbare periode in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Het volgt de reis van Carol Danvers als ze een van de machtigste helden van het universum wordt.

Met het eindejaar in zicht brengt Axel Lane een verrassende versie uit van 'I Will Always Love You'. De wereldhit werd dan wel geschreven door Dolly Parton in de jaren 70 maar het enorme succes van dit nummer was weggelegd voor de jaren 90 toen Whitney Houston de song coverde voor de film 'The Bo