Een nieuwe trailer en poster zijn nu beschikbaar voor Marvel Studios' "Thor: Love and Thunder", waarin nieuwe details worden onthuld over het nieuwste avontuur van de God van de Donder - inclusief een tocht naar Olympus waar Zeus (Russell Crowe) de scepter zwaait. 

Voormalig Eurovisiesongfestival-deelneemster (1999) Vanessa Chinitor brengt samen met haar man, Dirk Bauters een nieuwe single ‘Laat ons maar doen’ uit. Vanessa & Dirk sturen hun nieuwe zomersingle de wereld in. We laten ze samen hun gang gaan met de single ‘Laat Ons Maar Doen’.

Na bijna 10 jaar muziek de rug toegekeerd te hebben, sturen ze hun allereerste single ‘So Much Love’ de wereld in. Everlords werd opgericht door 3 oude vrienden met een gedeelde ambitie. ‘So much Love’, een ode aan de overdracht tussen generaties, is vanaf 20 mei te beluisteren.

Ondertussen hebben ze zelf de smaak te pakken en vinden Sasha & Davy het erg fijn om toffe, creatieve, originele TikToks te delen met volgers. Wat ze maken valt in de smaak, want hun recente filmpjes werden meer dan 360.000 keer bekeken.

Pixar Animation Studios deelt de eerste details van de 27e animatiefilm, "Elemental", die in 2023 in de bioscopen zal verschijnen. De film is geregisseerd door Peter Sohn ("The Good Dinosaur," "Partly Cloudy" short) en geproduceerd door Denise Ream ("The Good Dinosaur," "Cars 2").

Na een periode van inactiviteit en onzekerheid komt TOP POPS weer met nieuw materiaal. En ja hoor, hun nieuwe single - WAARHEEN JE OOK MAG GAAN - is een frisse, happy-go-lucky tune die zich in je oor nestelt als een oorwurm.

We merken het al na 1 beluistering: Hun nieuwe song 'Één nacht samen' blijft onmiddellijk hangen. De tandem Severs-Butera komt weer met een ongelofelijk sterke song naar buiten, die volgens ons al hun voorgaande records zal breken.

1985. Enid is een filmcensor die een verontrustende film uit de archieven onder ogen krijgt. De film heeft iets weg van haar jeugdherinneringen en Enid gaat erop uit om het verband te onderzoeken.

Een stemgeluid als dat van Sandra Kim, dat moet op tijd en stond in al z’n glorie van zich laten horen. En niet alleen wanneer de Songfestival-koorts toeslaat en België vol trots terugblikt op haar roemrijke zege in 1986.