De transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid is eindelijk in kannen en kruiken, maar dankzij Jens Vollens uit Roeselare is het toch 'Mama Courtois' die met het meest opmerkelijke nieuws gaat lopen deze week.

Nino Debois brengt je de perfecte zomerhit waarbij je spontaan de zon op je gezicht voelt. ‘I wanna be loved by you’ is een vrolijk nummer met een Jamaicaanse vibe. Deze catchy song geeft je het gevoel dat Nino langs je zit tijdens zijn roadtrip.

CoolKids, dat is de naam van de nieuwe jongerengroep waarmee het Gentse productiehuis Marmalade zijn eerste ambitieuze stappen in de muziekwereld zet.

Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf.

Nina Butera stelt haar nieuwe single voor! 'Jij' is een zomers popnummer dat baadt in het jaren 80-sfeertje. Het sluit perfect aan bij Nina’s muzikale voorkeur en zo wil ze zich ook onderscheiden: Nederlandstalige popmuziek met een internationale sound. 

De truck-stop serveerster Katie (Olivia Cooke) gelooft dat ze een uitweg uit haar uitzichtloze leven heeft gevonden als ze verliefd wordt op een knappe jonge monteur. Hartverscheurende karak-terstudie, met in andere rollen Mary Steenburgen en Jim Belushi.

Deze exotische schone uit Diest heeft totaal geen muzikale achtergrond, maar op school deed ze wel enthousiast mee als er gezongen werd met enkele vriendinnen. "We zongen als we binnenkwamen, voor het eten, en als we naar huis gingen. Altijd". Op latere leeftijd werd dat al gauw karaoke.

Levien zijn stem en verhalen ontroeren, al is de humor of de knipoog nooit ver weg. Dit najaar komt er nieuw album uit met betoverend mooie songs over een jaar van verlies en verdriet, maar ook een jaar waarin Levien opnieuw de kracht en de hoop vond.