Voor Lianne ging Op Reis kroop de band met enkele vrienden de studio in. Naast de vaste bezetting deed Bert Janssens (Berang) wonderen op gitaar, Wouter Theunis nam mee de drumstokken op en Simon sleurde zijn vrouw en schoonzus voor de microfoon.

De jonge Antwerpse crooner Yannick Bovy zet met zijn warme stem het aftellen naar Eindejaar in met ‘Happy New Year Old Friend’. Een ode aan een langdurige vriendschap. ‘Mooie herinneringen ophalen bij een goed glas wijn. Daar gaat deze song over”, zegt Yannick.

Op zijn 75ste denkt Paul Michiels nog niet aan uitbollen, maar steekt hij eerder nog een tandje bij. Op zijn eigen muzieklabel verscheen ‘I Welcome You’, een gloednieuwe single die ook de titeltrack is van een nieuwe EP met 5 nieuwe nummers.

Reinier de Greef aka Terry Newman is een Nederlandse singer-songwriter die wel al wat watertjes heeft doorzwommen, zoals samenwerking met Vitesse en een platencontract bij CNR Nederland. Met zijn nieuwe muzikaal project kijkt hij ver over de grenzen en vond samenwerking met andere muzikanten.

Dertigers en jeugdvrienden Zoe (Lily James) en Kazim (Shazad Latif) lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire.

Na betrokken te zijn bij een fataal ongeluk, valt het leven van Allison (Florence Pugh) uit elkaar. Wanneer haar dieptepunt bereikt lijkt te zijn, is het de onwaarschijnlijke band met haar schoonvader (Morgan Freeman) die haar de waarde van het leven weer doet inzien.