Releases

An inconvenient sequel, thruth to power

an inconvenient sequel

Een decennium nadat AN INCONVENIENT TRUTH klimaatverandering in het hart van de populaire cultuur heeft gebracht, komt een fascinerend en aanmoedigend vervolg dat laat zien hoe dicht we tegen een echte energie-revolutie staan.

Single: Heel mijn wereld dat ben jij - Frank & Christel Galan

frank en christel galan

Frank & Christel Galan zijn ontegensprekelijk het mooiste Showbizzkoppel van dit land. Hun liefde voor elkaar is écht en na 16 jaar stralen ze als nooit tevoren. Hun gloednieuwe duetsingle “Heel mijn wereld dat ben jij” is dan ook de kers op de taart.

Single: Frisbee - Eva Swan

eva swan

Eva Swan heeft een nieuwe single op de mensheid losgelaten: frisbee! Een fris(bee) en hitgevoelig nummer dat je al doet verlangen naar de zomer. Eva is niet enkel als zangeres actief maar heeft sinds enkele jaren ook een succesvolle DJ-carrière.

Single: Hold my hand - Scrum

scrum

Nederlanders en folkmuziek. Het blijft een aparte combinatie, want geef toe dat je de Schotse Highlands en geurende whisky niet meteen met onze noorderburen zou associëren. Maar het werkt, ook muzikaal en buiten hun landsgrenzen.

Blade Runner 2049: de nieuwe trailer is er

blade runner

Blade Runner is terug. Bekijk nu de eerste trailer van Blade Runner 2049 met Harrison Ford en Ryan Gosling in de hoofdrollen.

Single: Call me back - Juul

juul

JUUL is een nieuwe Belgische zanger. Werkte 6 jaar lang voor STUDIO 100 waar hij enkele mooie ervaringen mocht opdoen. In 2013 besloot Juul een andere richting in te slaan en koos hij om privé zangles te nemen bij Mind The Voice.

Single: Devant toi - Urban Trad

urban trad

“Verrassend, vernieuwend en herboren”, zo klinkt de nieuwe Urban Trad-single ‘Devant toi’. Na hun eerste Nederlandstalige single ‘De wind neemt alles mee’, trekken ze een nieuwe muzikale kaart uit hun stapeltje.

Single: The sweetest hangover - The Dinky Toys

the dinky toys

The Dinky Toys hadden begin jaren ’90 een patent op zomerhits. Zo werd ‘Declaración de amor’ op Zomerhit ‘94 terecht bekroond met de trofee voor ‘Beste Belgische productie’. Voor de grootste Gentse hitmachine ooit, betekende dit de 5de Zomerhittrofee op rij.

bekijk nu de eerste trailer van The Dark Tower

the dark tower

Er zijn andere werelden dan deze. Stephen King's The Dark Tower, het ambitieuze en expansieve verhaal van één van de meest beroemde auteurs ter wereld, verschijnt op het grote scherm. 

Cars 3 komt eraan ... Bekijk de gloednieuwe trailer

cars 3

Er is storm op komst! Ontdek de de gloednieuwe trailer en de nieuwe wagens van Cars 3, de nieuwste film van Disney•Pixar die op 26 juli 2017 de Belgische bioscopen binnen racet.

Pagina's