Winston is de band rond frontman Simon Alice René. Het eerste album (WNSTN, 2023) ontsproot geheel aan de zanger zijn brein en was daardoor zowel muzikaal als tekstueel de evenknie van zijn guerrillapoëzie. Een muzikale breedte die Knack hen in het vakje electropoprockband deed schuiven.

6 oktober, 1973. Op Israëls heiligste dag Jom Kippoer lanceren Egypte, Syrië en Jordanië een gezamenlijke verrassingsaanval op het schiereiland Sinaï en de Golanvlakte. Compleet overrompeld moet premier Golda Meir (Helen Mirren), de ‘Iron Lady’ van Israël, het dreigende gevaar zien af te wenden.

Ierland, jaren ’70. De Ierse voormalig militair Michael O’Hara en zijn hoogzwangere vrouw willen een nieuw bestaan opbouwen, maar hij wordt nog altijd gezocht door de Special Forces van het Britse leger.

Wanneer Mason (John Cena) besluit het leger te verlaten om een gezin te starten, wordt zijn nieuwe, uitzichtloze leven onderbroken door een gevaarlijke missie.

Llani's nieuwe single heet “Over En Uit” en is een echte break-up song. Zelf zit ze al 6 jaar in een super fijne relatie, dus het nummer is niet auto-biografisch.

Funk-soul uit Vilvoorde? Jazeker! En hoe! 'Freedom', de nieuwe single van .Fen bevat alle ingrediënten om je te laten wegdromen op een heerlijke groove.