Releases

single: Flink zijn - Gabriello

flink zijn

Gabriello is er met een nieuwe single: Flink zijn. Eigenlijk is het helemaal geen nieuwe single, want Gabriello is het gaan zoeken in de jaren 70 van vorige eeuw. In 1977 bracht Robert Long het uit op zijn album Levenslang.

Turks-Belgische regisseurs stellen eerste langspeelfilm 'The Last Game' voor

the last game

Drie jaar werkten regisseurs Sinan Tabanli, Ilhan Akgül en mederegisseur Kurt Cammon aan de opnames en financiering van hun eerste langspeelfilm ‘The Last Game’. De veelbelovende, controversiële misdaad-drama is gebaseerd op waargebeurde feiten uit de jaren 80.

Single: Heart of Rock 'n Roll - Scarved

scarved

Na hun eerste album in 2014 brachten ze vorig jaar het goed gevulde album "Lodestone" uit. De female fronted rockband Scarved heeft ons in 2017 al laten kennismaken met de singles "Sweet Surrender"en"Lodestone" die je op het album kan terugvinden. Nu is het tijd voor de single "Heart of Rock 'n Roll".

Single: Ik schreeuw het uit - Anneke Van Hooff

anneke van hooff

Anneke van Hooff, bekend van 2000s Dance formatie “TLD” (samen met Regi) maar ook van “De Grietjes” is terug van weggeweest. Ze gaat voor het eerst in haar carrière solo en doet dit in het Nederlands met haar nieuwe single 'Ik schreeuw het uit'!

Single: Last man standing - Dana Rexx

dana rexx

Dana Rexx is een Belgische popartiest die werkt vanuit de Verenigde Staten met gerenommeerde namen uit de muziekwereld. NU verschijnt haar single "Last man standing".

Duik met Disneynature's Blue in een oceaan vol verrassingen

blue

‘BLUE’, de nieuwste film van Disneynature dompelt je onder in het hart van de oceaan. Laat je verrassen door deze mysterieuze en verrassende onderwaterwereld. Duik mee in een universum dat onze wildste dromen overtreft met de meest wonderlijke kleuren, vormen en geluiden.

Single: Als ze lacht - Rene Redley

als ze lacht

Wie een bekende feestzanger zoekt is bij Rene Redley uit Ravels aan het goede adres. Dat het deze keer een stevig feestje mag zijn bewijst hij met zijn nieuwe ambiance-single “Als Ze Lacht” een cover van de in 2014 overleden Nederlandse zanger Jeroen Spierenburg.

Single: Königin des Sommers - Semino Rossi

semino rossi

“Vandaag mag ik er eindelijk aan beginnen”, zegt de Duitse superster Semino Rossi. Op z’n 55ste is hij klaar voor zijn nieuwe, Europese ‘Ein Teil von Mir’-tournee. De komende 6 weken geeft hij 30 concerten, die morgenavond beginnen in de Duitse Esperantohalle van Fulda.

Single: Cafeetje 3.0 - Jettie Pallettie

cafeetje

“Ik zit in een cafeetje” was tien jaar geleden voldoende voor Jettie Pallettie om door te breken bij het grote publiek. Haar 10de verjaardag viert Jettie, de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, op zaterdag 28 april in stijl, in de Chloë Hal van Ninove.

Boek: De mol - Bart Debbaut

de mol

Al twintig jaar is De Mol een zeer populair televisieformat. Twintig jaar geleden werd het voor het eerst uitgezonden op de Belgische openbare omroep (VRT). Twintig jaar later verschijnt met 'De Mol' een heuse thriller rond dit programma. 

Pagina's