Vandaag verscheen ‘Dit Ben Ik’, de langverwachte gloednieuwe single van Christoff die hij in de studio, met live muzikanten onder leiding van succesproducer Edwin van Hoevelaak (Jeroen van der Boom, André Hazes) opnam. Christoff schreef het nummer samen met o.a.

Het gaat hard voor de Genkse 16-jarige Zita Paulussen. Vanmorgen was ze één van de drie finalisten voor MNM Rising Star, een wedstrijd die in een spannende finale nipt werd gewonnen door het Antwerpse duo Tijl en Viktor van TMRV.

We zouden er niet van schrikken dat hij het woord ‘veelzijdig’ mee heeft uitgevonden, want dat etiket is absoluut van toepassing op de bruisende energiebom Sergio Quisquater. Jong en oud gaan wild te keer zodra hij ‘Ik Ben De Sergio’ inzet.

Bij Mij Thuis is een productie waar ik de tijd voor nam. Mijn grootmoeder Lucienne zegde jaar en dag eenzelfde gedicht op. Het deed haar denken aan haar ouderlijke huis. De woorden “groene dreef” brachten haar in een oogwenk terug naar haar kindertijd.

Vijf jaar geleden verloor Els de Schepper Adel, de liefde van haar leven. Na al die jaren lukt het eindelijk om er over te praten en kon ze dat immense verlies en verdriet ook verwerken met haar nieuwe single ‘Unsaid’.

Het is bijna ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’, maar toch is dat niet alleen de titel van de nieuwe single die Mathias Vergels aanstaande vrijdag 19 mei 2023 uitbrengt. Hij speelt deze zomer met zijn muzikanten van Het Goede Voorbeeld opnieuw op o.a. de Radio2 Parkies-concerten én Suikerrock Tienen.

Brecht van Arnhem van ‘I Can See Your Voice’ brengt zijn debuutsingle ‘Buried Deep’ uit. Brecht van Arnhem (28) is een veelzijdige performer met grote ambities en nog grotere dromen. In 2015 behaalde hij een diploma als medisch laborant in zijn thuisstad Gent.

CIA-agente Abby Trent geeft de leiding aan een ondergrondse, geheime faciliteit waar gevaarlijke en risicovolle gevangenen worden opgesloten. Enkele dagen voordat Abby naar een nieuwe werkplek wordt overgeplaatst, brengt een speciale eenheid een doelwit van hoge waarde binnen: Hatchet.

Op een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerk