Na ‘Ik loop de muren op’, een swingende Nederlandstalige versie van de al minstens even swingende originele classic ‘It’s Not Unusual’ van Tom Jones uit 1965, grijpt gentleman crooner Guy Neve voor zijn nieuwe single 'Leef je leven met mij' opnieuw terug naar een sixties-klassieker van een muziek

"Het perfecte meisje" is de negende psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de achtste in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Al klopt het niet helemaal dat dit boek over Kathleen Verlinden gaat.

De zomer van 2018 bracht niet alleen stralend weer en fenomenale Rode Duivels, maar ook de gloednieuwe en geweldige meidengroep TOP POPS. Frans Bauer noemt hen dé sensatie van België en Nederland, en overal waar ze optreden, gaat het dak eraf. 

Mama's Jasje heeft een nieuwe single op de wereld losgelaten. En er is nog meer goed nieuws op komst. Deze track is namelijk de voorloper van Mama’s Jasje’s nieuwe album dat eind oktober ’18 op de markt komt.

De populaire Nederlandse radiopresentator-drummer Edwin Evers is van vele markten thuis. Hij bracht in het verleden al eens een duet uit met Glennis Grace en toen hij van Jan Smit de vraag kreeg om een liedje te schrijven voor zijn concept-album ‘Met andere woorden’, twijfelde hij geen seconde.

Vorig jaar werd Lindsay’s geluk compleet, toen ze mama werd van haar dochtertje ‘Lisa-Marie’. Op haar recente verzamel-cd ’10 Jaar Lindsay’ staan er vijf nieuwe liedjes.

Bestuif je hele wereld met liefde en laat de zon nooit ondergaan…Dat is de boodschap die Lisa wil meegeven in haar nieuwe single. Lisa: "Wat hebben we vandaag de dag toch snel een mening klaar… een opinie … een oordeel over de ander. Zeker online zie je dat mensen heel snel oordelen.

Na haar succesvolle tweede album “ZANDLOPER” ging Ida de Nijs op zoek naar nieuwe muziek van hetzelfde niveau. 
Op dat album had ze een aantal beroemde nummers uit de VS vrij vertaald en de Nederlandse versies waren in goede aarde gevallen bij de luisteraars in Nederland en België.