Begin januari lanceerde Vias institute met 2-voudig wereldkampioene turnen Nina Derwael een nieuwe campagne om bestuurders bewust te maken van de gevaren van smartphones.

Kristof Buntinx laat een nieuwe single op de mensheid los. Deze eigenzinnige artiest heeft een eigen stijl en stemgeluid, en komt daardoor zeer verrassend uit de hoek. Het nummer "Out of love" kwam tot stand uit een jamsessie met de Iers-Italiaanse gitarist Ian Rigillo.

Het was lang stil rond Kowzi, maar nu is er hun single "These times", eveneens voorloper van een nieuw album. In 2009 bracht Kowzi hun debuut "The act" uit. Na een pauze van 10 jaar volgt voorjaar 2020 hun tweede, met de titel "Keep it quiet".

Danny Fabry staat bijna 50 jaar op de planken. De geboren Leuvenaar en inwoner van Scherpenheuvel staat nog steeds bekend om zijn ambiancevolle, energieke optredens en immer positieve ingesteldheid, maar sinds kort maakt de sympathieke zanger zich toch serieuze zorgen over zijn gezondheid.

Met ‘Wij alleen’, een melodieuze Nederlandstalige popsong die hij als eerste release uitbracht bij het legendarische H.K.M-label van platenbaas Hans Kusters, ontdekker van o.a. Clouseau en nog een rits ronkende namen, nam zanger, componist en acteur Mathias Vergels vorig jaar een nieuwe start.

Vanaf 22 februari kan je in Antwerpen (Theater Elckerlyc), Gent (Capitole), Plopsa De Panne (Proximus Theater) én Hasselt (Ethias Theater) gaan kijken naar een gloednieuwe versie van de musical ‘Sneeuwwitje’, met radiopresentatrice, musicalactrice (‘Troep’) en voormalige Ketnet-‘Held’ Maureen Van