Een nieuwe trailer en poster zijn nu beschikbaar voor Marvel Studios' "Thor: Love and Thunder", waarin nieuwe details worden onthuld over het nieuwste avontuur van de God van de Donder - inclusief een tocht naar Olympus waar Zeus (Russell Crowe) de scepter zwaait. 

Voormalig Eurovisiesongfestival-deelneemster (1999) Vanessa Chinitor brengt samen met haar man, Dirk Bauters een nieuwe single ‘Laat ons maar doen’ uit. Vanessa & Dirk sturen hun nieuwe zomersingle de wereld in. We laten ze samen hun gang gaan met de single ‘Laat Ons Maar Doen’.

Na bijna 10 jaar muziek de rug toegekeerd te hebben, sturen ze hun allereerste single ‘So Much Love’ de wereld in. Everlords werd opgericht door 3 oude vrienden met een gedeelde ambitie. ‘So much Love’, een ode aan de overdracht tussen generaties, is vanaf 20 mei te beluisteren.

Ondertussen hebben ze zelf de smaak te pakken en vinden Sasha & Davy het erg fijn om toffe, creatieve, originele TikToks te delen met volgers. Wat ze maken valt in de smaak, want hun recente filmpjes werden meer dan 360.000 keer bekeken.

Met The Chemical Brothers hadden we op zaterdag 30 juli al een epic headliner, maar nu wordt heel die dag één vette party met de toevoeging van Chibi Ichigo, Froukje, Compact Disk Dummies en The Subs. En daar bovenop wordt er eind juni ook nog één knaller aan die line-up toegevoegd.