Als zoon van een Amerikaanse vader en Nederlandse moeder werd Digitzz Nigel Orlando Williams keurig tweetalig opgevoed. De muziek van Lil Wayne inspirereerde hem voor een eigen stijl, waarin je ook de invloeden herkent van Bob Marley en rapper Snoop Dogg.

Net als voor zijn collega-artiesten zijn het voor de 44-jarige Romeo Davy Gilles pittige tijden, maar gesteund door zijn onvoorwaardelijke liefde voor de muziek vond hij de energie om 10 jaar na datum nog eens uit te pakken met een verrassende solosingle: ‘Door al m’n tranen heen’. “Het is een or

2021 wordt een bijzonder jaar. Een jaar waar heel veel mensen een nieuwe weg in zullen slaan. "Geachte Ik", de nieuwe singel van Abdou, gaat over zelfreflectie. Abdou zingt tegen zijn eigen ik van 10 jaar geleden. Tegen de Abdou met de plannen van toen en de dromen van toen.

Het nieuwe jaar is voor West-Vlaming Yvan Guilini meer dan goed begonnen. 25 jaar na zijn laatste optreden en 45 jaar na zijn wereldhit ‘Winter Memories’ bracht hij eind vorig jaar op Game Records, het platenlabel van z’n dochter Carolina, een nieuw album uit: ‘Music Forever’.

Tien songs, tien verhalen, verbonden met elkaar in een sfeer van onbehagen en melancholie, verlangen en nostalgie. Mira blijft trouw aan haar roots als chansonnière, maar staat tegelijk met twee voeten stevig in deze tijd. Songs met een eigen smoel, teksten met de vinger aan de pols.

Jebroer (‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’) is klaar om in 2021 wereldwijd weer volop te laten zien wat hij in huis heeft. De eerste aanzet is meteen bingo, want samen met het Oostenrijkse DJ en producersduo Harris & Ford lanceert hij ‘The Master’.