Het is het jaar 2067 en de aarde lijdt onder een enorme klimaatcrisis en een wijdverspreide ziekte, veroorzaakt door bijwerkingen van een synthetische zuurstof.

Gino Graus bracht op 1 april zijn nieuwe single ‘Ik zing voor jou een lied’ uit in Nederland. Met de release van deze single kregen de fans, na het grote succes van ‘Dolores’, weer een knaller van formaat geserveerd.

Met opgeladen batterijen en omringd door zijn liveband, speelt Jan Smit op zaterdag 28 augustus 2021 zijn ‘grootste hits’ in de Middelkerkse Pop-Up Arena. Voor Jan is dit een prima voorbereiding op zijn Sportpaleis-concert van januari.

“Toen Celien me vroeg om te zingen op haar verjaardagsshow, klikte het meteen", zo zegt Bert. "Die dag spraken we over het brengen van duetten en zo groeide het idee om er zelf ééntje te brengen. Ik had nog een nummer op de plank liggen dat ik zelf wel catchy vond.

De zingende buschauffeur Gery Thielens uit Tessenderlo heeft het net zoals iedereen wel gehad met het coronavirus. Zijn reisbussen staan al meer dan een jaar aan de kant en optreden is er uiteraard ook niet bij.