De wat saaie Frank gaat in op de uitnodiging van zijn collega Jeff’s om een avondje te gaan stappen en hun promotie te vieren. Hun avondje neemt een bizarre wending als Frank zich laat verleiden tot het nemen van een hallucinogeen middel en hij wakker wordt in een leeg huis.

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment.

Tien jaar geleden adopteerden Amy (Naomi Watts) en Peter Edgar (Tim Roth) hun zoon Luce uit Eritrea. De jonge Luce ontwikkelt zich, ondanks zijn moeilijke kinderjaren, niet alleen als een talentvolle atleet, maar ook als een modelstudent.

Vrijdag 17 juli knalt Versari haar derde album de wereld in: Sous La Peau. Deze Franse band combineert chanson in Franse stijl met post-punk en alternatieve rockcomposities in Franse songteksten. Adrian Utley (oprichter van de triphopband Portishead) heeft aan het album meegewerkt.

"Another type" is de tweede single van het beloftevolle duo Used To Be Cool (UTBC). De song gaat over een relatie waarvan beiden weten dat het niet meer goed gaat, maar je wil toch (nog) niet opgeven. We weten allebei dat we niet bij elkaar passen, we zijn verschillende types.

Met meer dan 17 miljoen streams in België is Jebroer nog steeds één van de populairste artiesten en met de release van zijn nieuwste album ‘Zes’, zal dat cijfer de komende weken alleen maar blijven groeien.

2020 is gestart met een nog nooit geziene onzekerheid. Ons dagelijks leven werd overhoop gegooid en we moesten ons aanpassen aan de huidige situatie. Veranderen is vooruitgaan, moet Dennis Cartier gedacht hebben. Met zijn nieuwe single ‘Don’t Let Go’ duikt hij de popwereld in.

Vandaag wordt in Vlaanderen fase 4 van de exitstrategie uitgerold en zijn (trouw)feesten en evenementen – weliswaar met beperkingen - weer toegestaan. Vanaf volgende maand kunnen we ook weer met z’n allen naar de kermis.

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch verandert, besluit een Caleb (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen.