C Wolf brengt vandaag een opmerkelijke cover van ‘Heroes’ van David Bowie. Hij is van Zonnebeke en haalde zijn inspiratie heel dicht bij huis, bij een tragisch verhaal uit Wereldoorlog I. Op 26 september hoopt C Wolf dat u samen met hem de broers Hunter even wil herdenken.

De 'Total Dramarama' serie herintroduceert een aantal van de originele "Total Drama" personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

In de Aarschotse Gasthuiskapel vond gisterenavond de 17de editie plaats van de Golden Lifetime Awards, een waarderingsprijs voor artiesten van bij ons. Na o.a. Will Tura, Bobbejaan Schoepen (Postuum), Louis Neefs, Ann Christy e.v.a.

Zoë De Smedt (22), artiestennaam Zowe, is een singer/songwriter uit Aalst. Vanaf jonge leeftijd is ze al bezig met muziek en deze week brengt ze haar debuutsingle 'Van je hou' uit.

Heroes Comic Con rondt zijn acteurs line-up af met een knaller! Acteur Andy Serkis is zowat de 'godfather' van de motion capture-films, met iconische rollen als Smeagol / Gollum in The Lord of the Rings en The Hobbit, Caesar in Planet of the Apes en King Kong in de gelijknamige film.