In de zomer van 2018 verscheen er met Siham een nieuwe, fonkelende ster aan het Vlaamse showbizzfirmament. Haar debuutsingle ‘Báilame’ was meteen een schot in de roos en schopte het zelfs tot op de dubbelcd ‘Radio 2 Zomerhit 2018’.

De Limburgse meidengroep Top Pops neemt na één jaar afscheid van Evita. Door een té drukke agenda kan de Houthalense zich niet altijd meer vrijmaken. Ze wordt vervangen door Kim Jacobs, voormalig zangeres bij de Vlaamse meidengroep Sha-Na.

Eind april vond in zaal Thierbrau te Torhout de finale plaats van de zangwedstrijd ‘Danny Fabry zoekt talent voor Ment’. Winnaar van de eerste editie van deze nieuwe zoektocht naar zangtalent in Vlaanderen, werd de 51-jarige Dirk Nyberg uit Edegem.

Natasja Poels vindt het heerlijk om mensen te vermaken, maar wil ook mensen met de tekst en haar stem raken. Daarom heeft ze voor ‘Sterk genoeg’ gekozen. Een gezellig feestnummer: “Maar wel een feestnummer met inhoudelijke, rakende tekst”, aldus de Brabantse zangeres. 

De 38-jarige multi-instrumentalist en zanger Jan Wuytens uit Passendale doorzwom al heel wat muzikale watertjes. Op 12-jarige leeftijd wordt hij door zijn ouders ingeschreven in de Roeselaarse muziekacademie 'Adriaen Willaert’, waar hij op geen tijd piano, orgel en accordeon leert spelen.

Op vakantie naar het buitenland? Dan is de kans groot dat je hiervoor de wagen neemt: de auto blijft namelijk ook dit jaar het populairste voertuig voor de Belg die er deze zomer op uit trekt. Wie graag met een gerust hart de grens oversteekt, kan maar beter zorgen voor de nodige pechbijstand.

Party plezier is een belangrijk onderdeel van Suikerrock. 'Feel the vibe' staat niet voor niets in onze baseline. Zo is de Veemarkt al enkele jaren een fuifzone met de Poliakov DJ Stage, maar de meest legendarische party zal dit jaar echter plaatsvinden op de Grote Markt.