Ook Stef Bos en Nielson te gast bij Jaap Reesema in Lotto Arena

jaap reesema

Na de aankondiging van de eerste gastartiesten Regi, Pauline en Lea Rue (‘Code rood’) vorige week kondigt Jaap Reesema opnieuw twee artiesten aan die hem zullen vergezellen op zijn shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Nederlandse singer-songwriters Stef Bos en Nielson vervoegen de line-up op de concerten in Lotto Arena.

Stef Bos 
Jaap Reesema heeft ervoor moeten vechten, maar bij Liefde voor Muziek mocht hij het nummer 'Papa' van Stef Bos brengen. "Ik heb er de sfeer van Coldplay aan proberen geven. Maar de tekst heb ik behouden, want het vertelt zo een mooi verhaal en iedereen kan er ook een ander verhaal bij vertellen." zei Jaap Reesema daarover. Het nummer raakte Jaap Reesema ook persoonlijk. "Ik heb niet zo'n goede band met mijn vader. Mijn ouders zijn gescheiden en daardoor hadden we een paar jaar geen contact. Sinds ik drie kinderen heb, horen we elkaar weer."
Het nummer werd met veel liefde onthaald door de fans in Vlaanderen. Dat wordt ongetwijfeld een mooi moment in de Lotto Arena.

Nielson 
In ‘Beste zangers’, de Nederlandse versie van ‘Liefde voor muziek’, bracht Jaap het liedje ‘Grijs’ van Nielson. Dat nummer maakte bij iedereen veel emoties los. Niels Littooij, zoals Nielson echt heet, schreef het nummer toen zijn beste vriend en neef Nathan plotseling overleed aan de gevolgen van leukemie. In Vlaanderen is Nielson vooral bekend van zijn hit ‘Sexy als ik dans’. Dat nummer veroverde in 2014 de nummer 1 plaats in de Ultratop en stond maar liefst 26 weken in de lijst.

(Eerder bericht:)

De stap naar de Lotto Arena was, na een uitverkochte Stadsschouwburg vorig jaar, een logisch vervolg voor de sympathieke Nederlander. In geen tijd waren alle tickets voor het eerste aangekondigde concert op zaterdag 30 maart de deur uit. En ook de verkoop van de tweede datum op zondag 31 maart gaat vlot voor de warmste stem van Nederland. Na Regi kondigt hij nu nog twee straffe gastartiesten aan die hem zullen vergezellen op deze avonden: Pauline en Lea Rue.

De singles 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Mijn Kleine Presidentje', ‘Alles komt goed’, 'Papa', 'Kom Wat Dichterbij', ‘Ellie’, ‘Zo ver weg’ en ‘Als Je Voor Me Staat’ zijn intussen de muzikale lievelingen van heel wat Vlamingen. Alles samen stond hij al bijna 200 weken met nummers in de Ultratop 50. 
Met Lea Rue brengt hij de stem mee van de hit 'Code rood'. Dat nummer stond zestien weken in de Ultratop en werd ook genomineerd bij Zomerhit van Radio 2.
En ook met Pauline brengt hij een powerstem mee. Benieuwd welk duet zij voor hun rekening zullen nemen.
Regi bevestigde eerder al zijn komst naar de Lotto Arena-concerten van Jaap. Reesema zong immers een hele resem hits in van goede vriend Regi. 

(Eerder bericht:)

Van het theater naar de Lotto Arena is voor de immens populaire Jaap Reesema een kleine stap. Deze vrijdag speelt hij voor een bomvolle Stadsschouwburg in Antwerpen zijn allereerste solo show in Vlaanderen. In geen tijd waren alle tickets de deur uit. De overstap naar de Lotto Arena was bijgevolg een logische stap voor de Nederlander. Maar ook voor de aangekondigde show van zaterdag 30 maart 2024 vliegen de tickets de deur uit. Daarom werd zopas beslist om een extra show in de Lotto Arena toe te voegen op zondag 31 maart (de dag erna is een officiële feestdag).
Tickets zijn te koop via www.lotto-arena.be.

(Eerder bericht:)

Van het theater naar de Lotto Arena is voor de immens populaire Jaap Reesema een kleine stap. In september speelt hij voor een volle Stadsschouwburg in Antwerpen. Zaterdag 30 maart 2024 komt de veelzijdige zanger- en liedjesschrijver voor zijn eerste Belgische arenaconcert naar de Lotto Arena.

De singles 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Mijn Kleine Presidentje', ‘Alles komt goed’, ‘Code Rood’, 'Kom Wat Dichterbij', ‘Ellie’, ‘Zo ver weg’ en ‘Als Je Voor Me Staat’ zijn intussen de muzikale lievelingen van heel wat Vlamingen. Alles samen stond hij al bijna 200 weken met nummers in de Ultratop 50. Zijn meest recente album 'Als Je Voor Me Staat' kampeert al weken bovenaan in de albumhitlijst.

Dit succes komt niet zomaar aanwaaien voor Jaap Reesema. Zijn zangcarrière start dertien jaar geleden. Hij wint dat jaar de talentenshow ‘X-Factor’ in Nederland. Hij scoort een eerste grote hit en tekent bij een internationaal platenlabel. Als ‘Jake Reese’ is hij ook actief in de dance scene waar hij samenwerkt met grote namen als Hardwell, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt en onze Belgische trots Lost Frequencies.
In Vlaanderen wordt Jaap Reesema in 2019 bekend dankzij de single ‘Ellie’, een samenwerking met producer en dj Regi. In maart 2020 scoren beiden opnieuw met de monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’. Het nummer is voor het eerst te horen in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ bij VTM. 'Nu Wij Niet Meer Praten', een duet met Pommelien Thijs, wordt datzelfde jaar in Vlaanderen én Nederland een grote hit. Nadien blijft de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’.

In januari 2023 verschijnt zijn eerste Nederlandstalige album 'Als Je Voor Mij Staat'. De plaat haalt in zijn eerste week de eerste plaats in de hitlijsten. Op dit ogenblik schittert Jaap Reesema in ‘Liefde voor Muziek’ bij VTM, deze keer zonder zijn goede vriend Regi. Zijn bewerkingen van Stef Bos (‘Papa’) en K3 (‘Ik ben bij je’) worden ondertussen grijs gedraaid op de radio. Deze laatste song is nog steeds het meest gestreamde nummer en meest bekeken filmpje van dit seizoen op YouTube met bijna 300 000 weergaven.
Het is intussen uitkijken naar zijn eerste Belgische soloconcert op 29 september 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen. Zaterdag 30 maart 2024 maakt hij de sprong naar de Lotto Arena in Antwerpen.

Jaap Reesema - Alles komt goed op zaterdag 30 maart 2024 in de Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 9 mei om 10u via www.lotto-arena.be.
 

Jaap Reesema - Alles komt goed
Zaterdag 30 & zondag 31 maart 2024
Lotto Arena, Antwerpen