Single: Wa moek ik doen - Oltid Olsan

wa moek ik doen

Oltid Olsan is de creatieve uitlaatklep van producer/gitarist Ward Snauwaert en singer-songwriter An-Sofie Noppe. Een blend van 2 West-Vlaamse dialecten, Brugs en Watouʼs, gerijpt in de velden van Nevele. An-Sofie staat al enkele jaren als frontvrouw op de planken met haar solowerk. Na het succes van haar debuutplaat "Wij Blijven Hier", waarmee ze live langs o.a. Festival Dranouter, Gentse Feesten en Boterhammen in het Park (AB) trok, keerde de Nederlandstalige singer-songwriter terug naar haar West-Vlaamse roots.

Ward draait al geruime tijd mee als producer/gitarist en sound designer. Hij werkte ondermeer samen met Berlaen, Shtevil, Born Crain, Stoomboot, Senne Guns, Raf Walschaerts,…. Live is hij vooral aan het werk te zien als 1/3 van Berlaen Trio. Samen met Wouter Berlaen producete hij An-Sofieʼs twee laatste platen.

"Wa moek ik doen" lag al een tijdje te sluimeren, maar pas toen An-Sofie in beeld kwam pasten alle puzzelstukken in elkaar. Ward trok samen met An-Sofie de studio in om de finale versie "Wa moek ik doen" op te nemen. "Wa moek ik doen" is een verhaal over een verboden liefde, een roadtrip en de laatste dagen van de zomer. Eerlijke melancholische indiepop met een flinke streep Americana. Vibes van Angus and Julia Stone en Better oblivion community center zijn nooit veraf.

Oltid Olsan zijn:
Zang: Ward Snauwaert, An-Sofie Noppe
Gitaren: Ward Snauwaert

Credits:
Bas: Wouter Berlaen
Drums: Wouter Van Tornhout
Fotografie: Bas Bogaerts
Vormgeving: Steven Vergauwen
Productie en Mix: Ward Snauwaert
Mastering: Pieter De Wagter @ EQuus