Owla Brugge rolt rode loper uit voor nieuwe editie van 'Owla Showtime'

owla

Met het verbluffende zomerspektakel 'OWLA Showtime' zorgde Owla Brugge vorig jaar met veel succes voor de terugkeer van de pure variété in Brugge. Een vervolg kon en mocht dan ook niet uitblijven, en dus rolt de unieke eventlocatie in het hart van Brugge vanaf 28 juni 2024 letterlijk de rode loper uit voor de gloednieuwe editie van 'OWLA Showtime'. De nieuwe, spetterende feelgoodshow boordevol dans, muziek, humor, acrobatie en natuurlijk de nodige glitter & glamour, draagt de toepasselijke titel 'Welcome To The Red Carpet' en brengt een rist nationale en internationale topacts samen in één wervelende en verrassende show.

Wie heeft er nooit gedroomd van zijn eigen rode loper-moment, net zoals al die grote sterren? Wel, in Owla Brugge krijg je deze zomer de kans, want de prachtige eventlocatie rolt vanaf 28 juni met veel plezier de rode loper uit voor het gloednieuwe variétépektakel 'OWLA Showtime - Welcome To The Red Carpet'.

Je wordt uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van 'Frozen', 'Schindler's List, 'Once Upon A Time In The West',...

Speciaal voor deze show gekozen nationale toppers, zoals Elke Buyle, Ivann, The Satyn Sisters en wereldreiziger, maar vooral Bruggeling Steve Ryckier kruipen in de huid van de grootste zangers en zangeressen. Alexandra Malter, 4de generatie van de gelauwerde circusfamilie 'Malter', zorgt met haar hoelahoeps voor een meer dan zinnenprikkelend hoogtepunt. Het ravissante Duitse duo MonaLaura brengt het publiek letterlijk naar hogere regionen met hun prachtige luchtacrobatie. Het Spaanse Trio Olé speelt op hun mariachi gitaren, brengt heerlijke slapstick en jongleert zich een weg naar ieders hart. Voor een waar licht- en laserspektakel ben je bij de Duitse showkunstenaar Volker Maria Maier aan het juiste adres en de Maltese soprane Christine Dalli blaast iedereen omver met haar stem als een orkaan.

Geboren en getogen Bruggeling Dirk Van Vooren is de meer dan geknipte gastheer van het gebeuren en leidt het publiek op zijn eigen onnavolgbare wijze doorheen deze wervelwind aan topentertainment.

Een showballet danst de ‘stars’ van de hemel en zorgt voor de nodige glitter & glamour. Ijzersterke live muzikanten, onder de deskundige leiding van Patrick Desmedt, zijn de muzikale lijm die het geheel ondersteunend bindt.

'Welcome to the Red Carpet' wordt gecreëerd door en is in een regie van Jos Dom, professioneel regisseur met een hart voor totaalspektalel, maar tegelijkertijd ook met behoorlijk wat ervaring in de wereld van eerder eigenzinnig theater, musical, televisie en muziektheater. 
Met ‘OWLA Showtime - Welcome To The Red Carpet’ serveert de prachtige eventlocatie Owla Brugge het meest waanzinnige variétéspektakel van deze zomer. In de voormalige Heilige Familiekerk in het hart van Brugge kan je vanaf 28 juni gaan genieten van deze show vol ambiance, humor, zang, dans, acrobatie en natuurlijk de nodige glitter & glamour.

Tickets & info ‘OWLA Showtime - Welcome To The Red Carpet’: owlabrugge.be

PRAKTISCHE INFO 
Speeldata:
28, 29, 30* juni 2024
5, 6, 7*, 19, 20, 21*, 26, 27, 28* juli 2024
2, 3, 4* augustus 2024
*Op zondagen matineevoorstellingen (aanvang 15u) - andere data aanvang 20u30

Ticketprijs:
- Parterre: €49
- Balkon (cat. 1): €69
- Balkon (cat. 2): €59
(allemaal zitplaatsen)

Adres Owla Brugge: Bilkske 3 - 8000 Brugge
Parking (betalend): Alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
Openbaar vervoer: bus 6 - 16 
*gerealiseerd met steun van de Belgische taxshelter
 

Owla Showtime - Welcome to the red carpet
Vanaf 28 juni 2024
Owla, Brugge