Extra dag voor Night Of The Proms Summer Edition in Koksijde

notp summer

Na de succesvolle eerste editie van vorige zomer, werd er uitgekeken naar de tweede editie op donderdag 13 augustus en de daarbijhorende start ticketverkoop. Al snel werd duidelijk dat deze tweede editie in no-time ging uitverkopen. Organisator PSE Belgium en gemeente Koksijde kunnen dan ook met trots aankondigen dat er een tweede dag toegevoegd wordt in Koksijde, en dit op vrijdag 14 augustus.

De ticketverkoop voor deze extra dag start aanstaande vrijdag 21 februari om 10.00 uur.
Hoe tickets bestellen? Online via teleticketservice.com, telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30€/min/) en ter plaatse bij de dienst Toerisme (Zeelaan 303, 8670 Koksijde). De ticketprijzen zijn €29 - €34 - €44 - €49. Meer informatie via www.notp.com/belgie. 
Let wel! Heb je een ticket voor donderdag gekocht, dan kan dat niet ingeruild worden voor een ticket op deze extra dag.

De mensen die zich tussentijds op de wachtlijst hadden ingeschreven (online of via het toerisme kantoor in Koksijde), werden intussen persoonlijk verwittigd en hebben voorbehouden plaatsen ter beschikking.

Night of the Proms Summer edition in Koksijde zal plaatsvinden op donderdag 13 augustus én vrijdag 14 augustus 2020. Stan Van Samang, Ozark Henry, John Miles en Bart Peeters werden eerder al aangekondigd. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. De twee shows hebben een identiek programma en starten beide om 20.30 uur.

(Eerder bericht:)

De beslissing om aan dit succesvolle openluchtconcert een vervolg te breien, werd reeds genomen toen de voorbereidingen voor de eerste editie nog volop bezig waren. De burgemeester Marc Vanden Bussche kondigde dit zelf aan tijdens het concert vorige zomer. Ook de tweede editie zal plaatsvinden op het Kerkplein in Koksijde, ditmaal op donderdag 13 augustus 2020. Aanvang van het concert is voorzien omstreeks 20u30.

Eerste namen bekend
Vanzelfsprekend mag John Miles niet ontbreken op de affiche, maar we bevestigen graag ook de namen van Stan Van Samang en Ozark Henry. Piet Goddaer speelt een ware thuismatch in Koksijde, en zal enkele van zijn hits brengen, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. Het koor ‘Fine Fleur’, NOTP Backbone (electric band) en The Pretty Vanillas (backing vocals) zorgen opnieuw voor de nodige muzikale ruggensteun. Bart Peeters wordt opnieuw de gastheer in Koksijde.

Ticketverkoop start vrijdag
De opstelling van tribunes en stoelen wordt geoptimaliseerd opdat er extra mensen van het concert kunnen genieten, 8000 in totaal. Vorig jaar was de vraag naar kaartjes alvast groter dan het aanbod; 3 weken voor het concert kon het bordje 'uitverkocht" uitgehangen worden.

De ticketverkoop start aanstaande vrijdag 13 december om 10u00. Tickets zullen online beschikbaar zijn via www.teleticketservice.com , telefonisch via 070 345 345 (max. € 0,30/min.) maar ook te koop worden aangeboden in het toerisme kantoor in Koksijde ter plaatse. De ticketprijzen: €49 voor zitplaatsen op de frontale tribune en de stoelen op het middenplein, €44 voor zitplaatsen op beide zijtribunes, €34 voor mindervaliden en €29 voor staanplaatsen op het middenplein.

Night Of The Proms Summer Edition
Donderdag 13 & vrijdag 14 augustus 2020
Kerkplein, Koksijde