Monster Jam opnieuw in het Sportpaleis (nieuwe data)

monster jam

De shows die voorzien waren op 23 en 24 maart 2019 werden verplaatst naar het weekend van 7 en 8 september 2019. De tickets die je kocht voor de voorstelling op respectievelijk zaterdagmiddag 23, zaterdagavond 23 en zondagmiddag 24 maart blijven geldig voor respectievelijk zaterdagmiddag 7, zaterdagavond 7 en zondagmiddag 8 september 2019.

Het meest familievriendelijke motorsportevenement vol actie verovert opnieuw het Sportpaleis! Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam terug naar Antwerpen. Motorfans zitten op het puntje van hun stoel voor deze show met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2014 was Monster Jam voor het laatst te gast in Antwerpen met meer dan 20.000 bezoekers.

Onverwacht en onvergetelijk! In ‘s werelds meest iconische locaties, zoals het Sportpaleis, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te duwen. Monster Jam is één van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke piloten van wereldklasse op gelijke voet behandeld worden en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion bovendien de kans om in real time te stemmen via hun smartphones op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek bij uitstek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Kaarten kosten 29,62, 39,70, 45,30, 50,90 en 62,10 euro.
Pitpas: 11,21 euro, enkel te koop als upgrade op een gewoon toegangsticket (van 11.30 tot 13.00 uur).
Familypack: 20% korting per 4 tickets (2 volwassenen + 2 kinderen of 1 volwassene + 3 kinderen, niet beschikbaar op categorie 1).

Officiële website: https://www.monsterjam.com

Monster Jam
Zaterdag 7 & zondag 8 september 2019
Sportpaleis, Antwerpen