Januari 2022 - Discord

discord

Creëer een plek in je gedachten om met een schoolclub, een groep gamers of een internationale community van kunstenaars samen te komen. Om gewoon met vriend(inn)en te hangen. Een plek waar je makkelijk elke dag met elkaar kunt praten en vaker met elkaar kunt omgaan.
Maak een fijne plek alleen voor genodigden. Discord-servers zijn op onderwerp georganiseerde kanalen waar je kunt samenwerken, delen en gewoon over je dag kunt kletsen zonder dat je een groepschat spamt.
Waar samenzijn makkelijk is: neem lekker plaats in een spraakkanaal als je tijd hebt. Vrienden in je server kunnen zien dat je er bent en kunnen zo meedoen, zonder te bellen.
Van een enkeling naar een fandom. Zet een community op met moderatietools en aangepaste ledentoegang. Geef leden speciale bevoegdheden, stel privékanalen in en nog veel meer.
Betrouwbare tech om dichtbij te blijven. Spraak en video met een lage latentietijd geven je het gevoel dat je in dezelfde ruimte bent. Zwaai naar elkaar via video, kijk hoe vrienden hun games streamen of kom samen voor een tekensessie met schermdelen.

Klik op deze link (externe site) om download af te halen: Klik hier!