Jan Smit op 10 oktober 2020 in het Sportpaleis: Gert Verhulst en James Cooke zingen mee

jan smit

Samen met Kristof Calvo en Jacky Lafon logeerde Jan Smit deze week bij Gert Verhulst en James Cooke. De populaire Volendammer genoot van ‘Gert Late Night’. “Davy Gilles, die overigens een leuk en tof briefje voor mij achterliet in zijn kajuit, omschreef het als 'het leukste televisieprogramma van Vlaanderen’ en ik kan me daar helemaal in vinden, want het waren inderdaad unieke dagen. Als je zo intens en zoveel uren samen bent, ontstaan er inderdaad nieuwe vriendschappen of worden banden versterkt. Mijn respect en waardering voor Gert Verhulst en James Cooke is alleen maar gestegen.

Gesteund door een sterke redactie, gastvrouw Annie en haar man, maken ze elke dag relevante, wervelende televisie. Ik zat met grote ogen te kijken naar de spontaniteit, want op de boot ontstond ‘Altijd’, een universeel liedje over vriendschap en ik ben heel blij dat Gert en James ook hebben toegezegd om op zaterdag 10 oktober 2020 mijn gasten te zijn in het Antwerpse Sportpaleis, op ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’. Uiteraard zingen we samen het liedje dat hier ontstaan is en daarnaast gaan we nog bijzondere dingen doen. Ik kijk er echt naar uit en ik moet zeggen dat ik overdonderd ben door de enorme belangstelling, want op enkele dagen tijd zijn er al meer dan 2500 kaartjes verkocht voor het Sportpaleis en dat is echt geweldig”, zegt Jan Smit enthousiast.

(Eerder bericht:)

Vorig jaar vierde Jan Smit zijn 20-jarig jubileum in Vlaanderen met zijn eerste doortocht in het Antwerpse Sportpaleis. ‘Jan & Alleman’ werd een memorabele avond voor de populaire zanger en zijn publiek. Naast zijn grootste hits, waren er nog de duetten en doortochten van gastartiesten André Hazes, K3, Christoff, Ianthe Tavernier, Lindsay en De Romeo’s. Uit handen van Antwerps burgemeester Bart De Wever en Gert Verhulst kreeg Jan Smit ook nog eens een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van het gelijknamige ‘Jan & Alleman’-album.

En er is goed nieuws voor de vele Jan Smit-fans, want in het VIER-programma ‘Gert Late Night’ maakte Jan bekend dat hij volgend jaar opnieuw naar het Sportpaleis trekt met ‘Jan & Alleman, hét meezingconcert van Jan Smit.’ “Op zaterdag 10 oktober 2020 kom ik met mijn band terug naar de grootste Antwerpse concerttempel. De eerste keer was zo bijzonder en smaakte inderdaad naar meer. Uiteraard staan ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Vrienden voor het leven’ op de speellijst, en er komen opnieuw gasten langs die ik de komende weken bekendmaak. Omdat het vorige keer zo in de smaak viel, hernemen we onze stunt-actie: Wie concertkaartjes koopt, reserveert automatisch het nieuwe album en die cd krijg je na afloop van het concert gratis mee naar huis. Deze week start mijn theatertournee in Vlaanderen en de komende tijd concerteer ik in Gent, Antwerpen, Oostende, Hasselt en Wieze. Dat worden hoe dan ook leuke shows en ik kijk daar enorm naar uit, maar een concert in het Sportpaleis is toch nog net wat anders. Ik noem het bewust ‘Hét meezingconcert’ en dat wordt het ook effectief. Mensen die houden van een muziekfeest mogen deze afspraak niet missen en bestellen best tijdig hun tickets, inclusief het nieuwe album als leuke extra”, zegt Jan Smit enthousiast.

Op www.ticketkopen.eu kan je vanaf nu kaartjes bestellen voor ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’ - inclusief het nieuwe album - dat op zaterdag 10 oktober 2020 plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis. Je kan ook telefonisch reserveren, op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

‘Jan & Alleman, hét meezingconcert van Jan Smit’ is een organisatie van House Of Entertainment.

Jan & Alleman, het meezingconcert van Jan Smit
Zaterdag 10 oktober 2020
Sportpaleis, Antwerpen