Jan Smit is klaar voor het Sportpaleis

jan smit

Jan Smit is helemaal klaar voor zijn grote meezingconcert 'Jan & Alleman' op zaterdag 18 juni 2022 in het Antwerpse Sportpaleis. Zijn recent verschenen single 'Hoofd Leeg, Hart Vrij' is daarvoor ook meteen de ideale opwarmer.

“'Ik wil leven' hoor je me zingen in m'n nieuwe single en dat is wat we binnenkort ook in Antwerpen gaan doen. Ik heb er echt ontzettend veel zin in. Ik kijk er enorm naar uit om weer op het podium te kunnen staan in Vlaanderen en met het publiek opnieuw voluit te kunnen genieten van dit soort bijzondere momenten“, zegt Jan Smit enthousiast.

Uiteraard zullen Jan Smit-klassiekers als 'Vrienden voor het leven', 'Als de nacht verdwijnt', 'Leef nu het kan' en 'Als de morgen is gekomen' niet ontbreken op dit grote meezingfeest. Met ook nog eens gastartiesten Pommelien Thijs, Gers Pardoel en De Romeo's, weet je dat het dak van het Sportpaleis er op 18 juni helemaal af zal gaan, dus mis dit feestje niet! 拾 Je toegangskaartje is bovendien een uniek combiticket: je koopt samen met je zitje in het Sportpaleis ook meteen een 'limited edition' album van Jan. 

Jan & Alleman: Hét meezingconcert van Jan Smit op 18 juni 2022 in Sportpaleis Antwerpen. Tickets & info: ticketkopen.eu - tel: 070/345 345 (max € 0,3/min).

(Eerder bericht:)

Op zaterdag 22 januari 2022 staat Jan Smit met zijn ‘Jan & Alleman’-concert voor de 2de keer in het Antwerpse Sportpaleis. Samen met zijn liveband zingt Jan zijn grootste hits (‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Vrienden voor het leven’,...) en ontvangt hij ook enkele fijne gastartiesten. Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Gert Verhulst en James Cooke, waarmee Jan de voorbije zomer samen de single ‘Mooi zo’ uitbracht en een hit scoorde, zijn alvast van de partij.

De line-up wordt nog straffer, want ook #LikeMe-ster Pommelien Thijs is van de partij. “Ik vind Pommelien alvast een geweldige artieste. Ze behoort tot en staat ook voor de opkomende, heel getalenteerde generatie Vlaamse artiesten. Ik kijk er echt ontzettend hard naar uit om haar in het Sportpaleis te ontmoeten”, zegt Jan Smit enthousiast.

Ook Gers Pardoel (‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, ‘Zo bijzonder') en Jan Smit zijn Toppers-collega René Froger (‘Alles kan een mens gelukkige maken’, ‘Just Say Hello’) zijn op 22 januari van de partij in het Sportpaleis, net als De Romeo’s. “Samen met Chris, Gunther en Davy, scoorde ik met ‘Zingen, lachen, dansen’, een paar jaar geleden nog een dikke hit in Vlaanderen. Sindsdien zijn we ook echte vrienden geworden. Het is altijd fijn als we elkaar tegenkomen. Ik vind het ontzettend fijn dat ook De Romeo’s in het Sportpaleis van de partij zijn. Backstage, maar ook op het podium wordt dat weer gegarandeerd een feestje”, zegt Jan Smit geamuseerd.

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van Jan Smit, dat plaatsvindt op zaterdag 22 januari 2022 in het Antwerpse Sportpaleis, met gastartiesten Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Gert Verhulst, James Cooke, Pommelien Thijs, Gers Pardoel, René Froger en De Romeo’s, kan je bestellen op www.ticketkopen.eu

(Eerder bericht:)

Samen met Kristof Calvo en Jacky Lafon logeerde Jan Smit deze week bij Gert Verhulst en James Cooke. De populaire Volendammer genoot van ‘Gert Late Night’. “Davy Gilles, die overigens een leuk en tof briefje voor mij achterliet in zijn kajuit, omschreef het als 'het leukste televisieprogramma van Vlaanderen’ en ik kan me daar helemaal in vinden, want het waren inderdaad unieke dagen. Als je zo intens en zoveel uren samen bent, ontstaan er inderdaad nieuwe vriendschappen of worden banden versterkt. Mijn respect en waardering voor Gert Verhulst en James Cooke is alleen maar gestegen.

Gesteund door een sterke redactie, gastvrouw Annie en haar man, maken ze elke dag relevante, wervelende televisie. Ik zat met grote ogen te kijken naar de spontaniteit, want op de boot ontstond ‘Altijd’, een universeel liedje over vriendschap en ik ben heel blij dat Gert en James ook hebben toegezegd om op zaterdag 10 oktober 2020 mijn gasten te zijn in het Antwerpse Sportpaleis, op ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’. Uiteraard zingen we samen het liedje dat hier ontstaan is en daarnaast gaan we nog bijzondere dingen doen. Ik kijk er echt naar uit en ik moet zeggen dat ik overdonderd ben door de enorme belangstelling, want op enkele dagen tijd zijn er al meer dan 2500 kaartjes verkocht voor het Sportpaleis en dat is echt geweldig”, zegt Jan Smit enthousiast.

(Eerder bericht:)

Vorig jaar vierde Jan Smit zijn 20-jarig jubileum in Vlaanderen met zijn eerste doortocht in het Antwerpse Sportpaleis. ‘Jan & Alleman’ werd een memorabele avond voor de populaire zanger en zijn publiek. Naast zijn grootste hits, waren er nog de duetten en doortochten van gastartiesten André Hazes, K3, Christoff, Ianthe Tavernier, Lindsay en De Romeo’s. Uit handen van Antwerps burgemeester Bart De Wever en Gert Verhulst kreeg Jan Smit ook nog eens een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van het gelijknamige ‘Jan & Alleman’-album.

En er is goed nieuws voor de vele Jan Smit-fans, want in het VIER-programma ‘Gert Late Night’ maakte Jan bekend dat hij volgend jaar opnieuw naar het Sportpaleis trekt met ‘Jan & Alleman, hét meezingconcert van Jan Smit.’ “Op zaterdag 10 oktober 2020 kom ik met mijn band terug naar de grootste Antwerpse concerttempel. De eerste keer was zo bijzonder en smaakte inderdaad naar meer. Uiteraard staan ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Vrienden voor het leven’ op de speellijst, en er komen opnieuw gasten langs die ik de komende weken bekendmaak. Omdat het vorige keer zo in de smaak viel, hernemen we onze stunt-actie: Wie concertkaartjes koopt, reserveert automatisch het nieuwe album en die cd krijg je na afloop van het concert gratis mee naar huis. Deze week start mijn theatertournee in Vlaanderen en de komende tijd concerteer ik in Gent, Antwerpen, Oostende, Hasselt en Wieze. Dat worden hoe dan ook leuke shows en ik kijk daar enorm naar uit, maar een concert in het Sportpaleis is toch nog net wat anders. Ik noem het bewust ‘Hét meezingconcert’ en dat wordt het ook effectief. Mensen die houden van een muziekfeest mogen deze afspraak niet missen en bestellen best tijdig hun tickets, inclusief het nieuwe album als leuke extra”, zegt Jan Smit enthousiast.

Op www.ticketkopen.eu kan je vanaf nu kaartjes bestellen voor ‘Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit’ - inclusief het nieuwe album - dat op zaterdag 10 oktober 2020 plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis. Je kan ook telefonisch reserveren, op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

‘Jan & Alleman, hét meezingconcert van Jan Smit’ is een organisatie van House Of Entertainment.

Jan & Alleman, het meezingconcert van Jan Smit
Zaterdag 18 juni 2022
Sportpaleis, Antwerpen