Foil Arms and Hog volgend jaar terug in België met 'Skittish'

skittish

Foil Arms and Hog zijn terug met hun gloednieuwe show, Skittish. Een mix van sketches, publieksparticipatie en improvisatie. Bij hun vorige passage in ons land in 2022 verkochten ze La Madeleine in Brussel in een mum van tijd uit. Op 2 februari 2025 staat het comedytrio opnieuw in België, dit keer in Koningin Elisabethzaal Antwerpen.

Foil Arms and Hog is een Iers sketchcomedy trio bestaande uit Sean Finegan (Foil), Conor Mckenna (Arms) en Sean Flanagan (Hog). Het trio is bekend van het maken van sketches voor tv, social media en radio, maar tijdens hun liveshow zijn ze op hun best. Elke week brengen ze een nieuwe sketch uit die je kan bekijken op YouTube. Ze tellen intussen al 970.000 abonnees en meer dan een miljard views op het platform.

Ze verkopen zalen uit in onder andere Londen, New York en Sydney. Het Ierse trio stond al eerder in een uitverkocht La Madeleine in Brussel, en begint nu aan hun grootste wereldtournee tot nu toe. De tour zal ook weer een stop maken in ons land, deze keer in Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

'Ze zijn gewoon fantastisch grappig' – The Times
’Simpelweg een sensatie' – EdFest
'Het lachen begint als ze op het podium komen en stopt pas als ze weggaan' – Reviews hub, London Palladium
'Heel grappige show' – Rowan Atkinson
'Hilarisch' – Kevin Bridges
'Een bruisend uur vol snelle grappen, bruisend van energie, vindingrijkheid en geweldige punchlines' - Chortle

Foil Arms and Hog treedt op 2 februari 2025 op in Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Tickets voor deze voorstelling zijn te koop vanaf 12 juni om 10 uur via LiveComedy.be.

Foil Arms and Hog - Skittish
Zondag 2 februari 2025
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen