Facts: fotoshoot tickets nu verkrijgbaar

facts

Vanaf nu kan je niet alleen je toegangsticket bestellen, maar ook onmiddellijk je plaatsje reserveren voor een handtekening of foto met je favoriete acteur of actrice!

Nog meer ronkende namen in het rijtje acteurs die u dit najaar op Facts kan ontmoeten! Vijfde naam die aan het denderende lijstje is toegevoegd: ontmoet Jack Gleeson, de best wel boosaardige prins en koning Joffrey Baratheon in HBO’s gerenommeerde Game of Thrones-serie! Ook bekend voor Batman Begins, A Shine of Rainbows en Out of Her Mind. 

(Eerder bericht:)

Nadat eerder al de namen van Rebecca Mader (Once upon a time, Lost), Bob Morley en Eilza Taylor (beiden uit The 100) bekendgemaakt werden als acteurs op de nieuwste editie van Facts, is daar nu ook Mark Sheppard aan toegevoegd. Mark Sheppard wordt wellicht het meest geadoreerd door zijn rol als Crowley in Supernatural, maar heeft ook meer dan twee decennia acteerwerk achter de kiezen. Battlestar Galactica, Firefly, Doom Patrol, Doctor Who, 24, Star Trek, The X-Files, noem maar op. Lets raise a little hell at FACTS!

(Eerder bericht:)

In een FACTS-weekend krijgen fijnproevers van de betere sci-fi- en fantasywerelden de ervaring van hun leven. Als je van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series of andere alternatieve bezigheden houdt, dan is dit voor jou een niet te missen evenement. Al je favoriete franchises onder één dak. FACTS is dan ook een acroniem van Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction.

Op FACTS kan je ook bij internationale sterren de pieren uit de neus halen tijdens Q&A-panels of hen om een handtekening of selfie vragen. Levende legendes uit de film-, tv- en comicwereld komen naar FACTS om jou te ontmoeten. Jouw helden staan voor jou klaar op FACTS. Voor een laatste update van de internationale sterren die op de herfsteditie aanwezig zullen zijn, ga je best naar www.facts.be.

OPENINGSUREN:
Zaterdag 6 november: 10u – 19u
Zondag 7 november: 10u – 17u

Toegangstickets:
Cosplay - € 16,00 (cosplay verplicht)
Standard - € 20,00 (toegang tot Facts)
Priority - € 30,00 (toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u)
VIP - € 99,00 (toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u, VIP-pakket)
VIP Weekend - € 169,00 (weekend toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u, VIP-pakket, goodiebag)

Tot 6 september is er een korting op Cosplaytickets (€ 14,00) en standard tickets (€ 18,00)

Alle info en ticketverkoop: www.facts.be

Facts
Zaterdag 6 & zondag 7 november 2021
Flanders Expo, Gent