Album: Nu of ooit - Nick & Simon

nu of ooit

Met de heerlijke nieuwe single ‘Van Goed Naar Beter’ en het succesvolle verzamelalbum ‘Nu Of Ooit’, verschenen deze maand de laatste releases van het populaire muziekduo Nick & Simon. Naast hun grootste hits, zoals o.a. ‘Rosanne’, ‘Pak Maar m’n Hand’ en ‘De Soldaat’, vind je op hun nieuwste verzamelaar ook hun versie van de Gorki-klassieker ‘Mia’, die ze een paar jaar geleden voor een muziekshow op Eén in een nieuw jasje staken. In Nederland was ‘Nu Of Ooit’ goed voor hun 11de nummer #1-album, maar ook bij ons vond hij moeiteloos de hogere regionen van de Ultratop Album 100. In Vlaanderen zijn er heel wat Nick & Simon-fans die de voorbije jaren vlotjes de weg vonden naar de Lotto Arena of de grote theaterzalen in Gent(Capitole), Antwerpen (Stadsschouwburg) en Hasselt (Trixxo Arena en Theater).

Volgend jaar nemen Nick & Simon definitief afscheid met inmiddels zes show in Rotterdam Ahoy. Enkel voor 5 april 2023 zijn er voor snelle beslissers nog tickets. Alle andere voorstellingen, inclusief de allerlaatste op 10 april 2023, zijn helemaal uitverkocht. Ook de Vlaamse fans moeten naar Rotterdam om hen uit te zwaaien, maar kunnen in afwachting voluit geniet van hun allerlaatste, nieuwe muziek.

Nog even meegeven dat je op het driedelige verzamelalbum ‘Nu Of Ooit’ in totaal 50 nummers terugvindt die de hoogtepunten van 16 jaar Nick & Simon nog eens extra in de verf zetten, met voor de Vlaamse fans ook hun ‘Mia’-versie van de Gorki-klassieker. Daarnaast zijn er in de tracklist ook nummers terug te vinden die nog nooit eerder op CD verschenen zijn, zoals 'Won't Back Away' met John Dahlback en de nieuwe single 'Van Goed Naar Beter’, die het duo schreef met Lars Koehoorn. Naast archiefbeelden zie je in de clip van hun laatste single ‘Van Goed Naar Beter’ ook foto’s van hun fans, die op die manier het duo bedanken en feestelijk uitzwaaien. Zowel het album als de nieuwe, laatste single verschenen bij Warner Music.

www.nickensimon.nl