Will Tura nodigt reeks topartiesten uit in het Sportpaleis - Extra concert

will tura

In minder dan één uur waren vorige week alle tickets voor “Will Tura nodigt uit-Hetultieme concert” de deur uit. Hartverwarmend was het-niet in het minst voor Will Turazelf-hoe Vlaanderen storm liep voor dit unieke concert. Hij was daarnaast niet alleen verrast maar bovenal ook overweldigd door het massaal inschrijven op de inderhaast aangeboden wachtlijst.

Will’s relatie met zijn fans is altijd heel persoonlijk enrespectvol geweest. Hij vindt het in dat kader eigenlijk niet kunnen om al die fans diezich op de wachtlijst inschreven, in de kou te laten staan. Samen met alleuitgenodigde artiesten werd besloten om een extra concert aan te bieden, opdonderdag 28 december 2023. Tickets gaan in verkoop op woensdag 11 oktober om10.00 uur via sportpaleis.be. Wie zich op de wachtlijst registreerde, krijgt zoals beloofdde mogelijkheid zich vooraf van tickets te verzekeren.

Will Tura nodigt meer dan twintig topartiesten uit, die in zijn aanwezigheid allen een lied uitzijn ruime repertoire zullen brengen. Met videobeelden uit Wills rijke verleden wordt ditunieke concert een wandeling door het rijke werk en leven van de Keizer van het Vlaamselied.Op 28 én 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20Vlaamse topartiesten. Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau,Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, JoostZweegers,Luc Steeno,Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels,Peter Vanlaet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren.

Het ziet ernaar uit dat ook op het extra concert (zo goed als) alle gastartiesten zullenpresenttekenen. Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer 1 hits in Vlaanderen)om op die manier, in het bijzijn van de Meester, desongsuit zijn hele repertoire tepresenteren.‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op donderdag 28december en vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis. Tickets zijnbeschikbaar vanafwoensdag 11 oktoberom 10u via sportpaleis.be.

(Eerder bericht:)

'Will Tura nodigt uit, het ultieme concert' op vrijdag 29 december 2023in het Sportpaleis wordt een groots muzikaal huldebetoon. Meer dan twintig topartiesten zullen in aanwezigheid van Will Tura een lied uit zijn ruime repertoirebrengen. Met ook gebruik van videobeelden uit Will’s rijke verleden wordt het eenconcertwandeling door het hele werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied.Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 september, 10u viasportpaleis.be.

Na zestig jaar in de schijnwerpers kondigde Will Tura afgelopen maart zijn afscheidaan. Met de release van een laatste single en een ultiem verzamelalbum ‘Als ikterugkijk (en 99 andere liedjes)’ zette hij een punt achter zijn rijkgevulde carrière.Ultieme concert in het SportpaleisOp 29 december wordt hij gepast in de muzikale bloemetjes gezet door meer dan 20Vlaamse top artiesten.Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel,Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs,Helmut Lotti, JasperSteverlinck, Joost Zweegers, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry,Paul Michiels, Peter Vanlaet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen hem op unieke wijze eren.

Ze ‘adopteren’ elk een pareltje van Will Tura (bijna 60 nummer1 hits in Vlaanderen) om op die manier, in het bijzijn van de Meester, een wandelingdoorzijnhele repertoire te presenteren.Steve Willaert, sinds mensenheugenis de muzikale vertrouwenspartner van WillTura, stelt voor de gelegenheid eentop begeleidingsband samen, die ook nog eensbijkomend wordt ondersteund door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koorFine Fleur.Will Tura experimenteerde tijdens zijn carrière met alle soorten muziekgenres. Hij wisselde kleinkunst, chanson, pop, jazz, country en zelfs rap moeiteloos af. Dus ook op muzikaal vlak belooft het een diverse avond te worden in het Sportpaleis, precies 20 (!) jaar nadat Will Tura er een avondvullend concert gaf. Dat wordt een blij weerzien!‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 september om 10u via sportpaleis.be.

Will Tura - het ultieme concert
Donderdag 28 & vrijdag 29 december 2023
Sportpaleis, Antwerpen