Vier Valentijnsweek & Valentijnsmenu bij Au porte Bonheur in Zwalm

au porte bonheur

Geniet van een unieke ervaring bij B&B en wellness Au Porte Bonheur, in het hartje van de betoverende Vlaamse Ardennen. Au Porte Bonheur biedt niet alleen tijdens de Valentijnsperiode, maar ook gedurende het hele jaar de perfecte setting voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje.

Promoweek Valentijn

Van 9 tot 16 februari 2024 nodigt Au Porte Bonheur alle koppeltjes uit om de liefde te vieren tijdens een speciale promoweek voor Valentijn. Dit exclusieve arrangement omvat:
- 1 overnachting in een prachtig ingerichte kamer
- Een heerlijk continentaal ontbijt
- 2 uur privé wellness
- Valentijnsmenu met keuze uit groentensoep of vitello tonnato als voorgerecht, vispannetje of stoofpotje als hoofdgerecht en koffie of thee met versnaperingen als afsluiter.
- Dit alles voor slechts 370 euro voor 2 personen

Valentijnweek

Valentijnsmenu met piano en live zang

Op 17 februari volgt er ook nog een magische avond waarop er een speciaal Valentijnsmenu zal opgediend worden, maar natuurlijk maken het übersympathieke gastkoppel Guido en Carine het etentje extra romantisch met een warme omkadering.
Gasten kunnen genieten van live pianomuziek en de prachtige stem van een live zangeres die al hoofdrollen in musicals als Phantom of the Opera en Les Misérables op haar indrukwekkende cv heeft staan.

Het Valentijnsmenu omvat:
- Huisaperitief
- Amuse-bouche
- Artisanale garnaalkroketten met aangepaste wijn
- Signatuurbouillabaisse met aangepaste wijn
- Tiramisu
- Koffie of thee
- Een avond vol culinaire verwennerij en muzikale allure voor 105 euro

valentijnmenu

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Au Porte Bonheur: www.auportebonheur.be