Thriller "De Facebookmoorden" (Bart Debbaut) nu te koop

de facebookmoorden

Hans Devriendt. Brave echtgenoot, voorbeeldige vader van twee kinderen, onberispelijke medewerker in een cultureel centrum. Zijn leven lijkt harmonieus, tot hij op een huwelijksfeest geconfronteerd wordt met iets wat hem de adem beneemt. Hij besluit wraak te nemen. Bloedige wraak. Hij kondigt dat aan via Facebook, want zo veel mogelijk mensen moeten directe getuigen worden van wat er gebeurt. Als de eerste dode valt, beseft John Leyssens, hoofdrechercheur van de federale politie in Leuven, de ernst van de zaak. De Computer Crime Unit moet de facebookpagina traceren, maar ze bijt er haar tanden op stuk. Als even later ook een tweede en een derde slachtoffer vallen, schakelen Leyssens en Van Cattendyck in een hogere versnelling. Stukje bij beetje ontrafelen ze een onthutsende en kwetsende waarheid, die uitmondt in een gruwelijk en zinderend einde. Wie zijn de slachtoffers? En wie is de dader?

Aantal blz: 269 blz
Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
Thema's: wraak, internet, thriller
Uitgeverij: Manteau

Trailer:

Auteur: Bart Debbaut over zichzelf: "Als bankier ben ik dagelijks met cijfers bezig, ideaal dus om met woorden voor een evenwicht te zorgen. Meteen een goede reden om schrijver te worden. Eerst van financieel getinte artikels voor diverse tijdschriften (o.a. Humo, Bizz Magazine, Beursbubbels) , later als medeauteur van een managementboek (Hoe word ik een winnaar en hoe blijf ik het?). In 2008 startte ik met een thrillerreeks rond de Leuvense speurders John Leyssens en Mieke Van Cattendyck. Mijn debuutroman ‘Scherven’, verscheen in 2008. Een jaar later volgde ‘Tralies’ en in september 2010 verschijnt bij uitgeverij Manteau ‘De Facebookmoorden’.

Schrijven is een passie geworden, een drift die alleen bevredigd kan worden door doorgedreven discipline en enthousiaste inzet. Ik hoop met die gedrevenheid een steeds groeiend lezerspubliek te bereiken en van ‘Leyssens & Van Cattendyck’ een begrip te maken in het thrillergenre in het Nederlands taalgebied. En wie weet (ooit, later, misschien) ver daarbuiten."

www.bartdebbaut.be