Single: Warme liefde - Top Pops

warme liefde

Meidengroep Top Pops pakt uit met heerlijke derde single 'Warme liefde'. Nadat ze met hun 2 eerste singles al veel indruk maakten, pakken de meisjes van TOP POPS nu uit met een fenomenale derde single WARME LIEFDE. Wat een prachtverhaal is TOP POPS tot nog toe: gestart in 2018 heeft deze meidengroep al veel mensen blij gemaakt met hun frisse stemmen en hun aanstekelijke liedjes.

Ook organisatoren zijn laaiend enthousiast over TOP POPS want hun optredens staan garant voor fun, feest, gezelligheid en ambiance. Waar ze ook komen, zetten Evita, Teresa, Ine en Kelly met hun opzwepende songs én hun dynamische act iedere zaal, feesttent of festivalterrein in vuur en vlam. Niemand minder dan Frans Bauer steekt zijn lof niet onder stoelen of banken en noemt TOP POPS ‘een sensatie’ en de meisjes mochten intussen al op verschillende podia staan waaronder dat van het gerenommeerde Yesterdayland in Bobbejaanland.

En nu - na de eerdere singles De nacht van je dromen en C’est la vie die allebei zeer regelmatig op Ment TV te zien waren - is er de gloednieuwe single Warme Liefde. Hoe ze ’t doen, is een goed bewaard geheim maar de 4 zangeressen van TOP POPS hebben er weer een heerlijk topnummer van gemaakt. Hun stemmen passen prachtig samen en de muziek is fris, poppy, vrolijk en eigentijds. Het liedje nestelt zich moeiteloos in je hoofd en het is één en al feelgood. Bij de single hoort ook nog een ‘warme’ clip die perfect aansluit bij de Warme Liefde die de meisjes bezingen.

Met WARME LIEFDE bewijst TOP POPS dat ze een vaste waarde in de Vlaamse showbizzwereld aan het worden zijn en het nummer doet uitkijken naar de spetterende optredens die ze dit jaar gaan geven.