Single: Waiting for the summer - Lars Verstraete

waiting for the summer

Misschien doet de naam Lars Verstraete al wel een belletje rinkelen. Als 25-jarige singer-songwriter uit Sint-Niklaas nam hij deel aan de populaire TV-show 'I Can See Your Voice' onder de alias 'The singer-songwriter'. In het programma is het de taak van de jury om te achterhalen wie echt zingt en wie playbackt. Lars zong de sterren van de hemel en werd ontmaskerd als de echte zanger tijdens de aflevering.

"Dankzij mijn deelname had ik al snel door dat ik klaar was om de volgende stap te zetten, namelijk een eigen single uitbrengen. Het is altijd al mijn droom geweest om op te treden en met muziek iets te gaan doen. Een eigen single uitbrengen is de kers op de taart. Het nummer heet 'Waiting For The Summer' en valt onder het Pop/Rock genre", zegt een fiere Lars Verstraete.

Lars schreef eerder al nummers voor andere artiesten. Het kriebelde toen al om een eigen song uit te brengen. "Het is toch net iets anders om voor jezelf een nummer te schrijven. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en hoop dat iedereen het een dijk van een nummer zal vinden", sluit Lars af.
Naar onze mening is hij daar zeker en vast in geslaagd met 'Waiting For The Summer'!

'Waiting For The Summer, de nieuwe single van Lars Verstraete, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.