Single: Vandoor - S[E]RUM

vandoor

We kennen het allemaal, de winterblues, de veel te lange donkere dagen die ons allemaal doen smachten naar de zomer. Dit nummer neemt u mee naar de zon en geeft u energie en warmte die we dezer dagen allemaal zo nodig hebben. Laat ons allemaal samen even vluchten uit de sleur van ons bestaan, kom, we gaan er samen Vandoor.

S[E]RUM is het nieuwe muziekproject van Peter Seghers en Frank Van Erum. De combinatie van achternamen is daarbij een gelukkig toeval. S[E]RUM wil vooral een
positief tegengif zijn voor de schaduwkant van het leven. Met moderne, funky en herkenbare nummers wil de band een breed publiek herinneren aan thema's als liefde, feest, vakantie en vriendschap. Een muzikale ontdekkingstocht met een hedendaagse sound die uw zenuwstelsel en uw onderbuik in beweging zet.

FRANK VAN ERUM kent u als acteur uit verschillende tv-reeksen op zowel VTM als VRT. Zijn bekendste rol is die van Renzo Fierens uit de VRT-serie Thuis. Daarnaast is hij al jaren actief op muzikaal vlak.
PETER SEGHERS is songwriter, producer en gitarist en speelt al jaren in de Swingjazzband Les Baptistes. In het verleden componeerde hij een nummer voor Clouseau, Voltooid verleden uit het album In stereo.