Single: Tek Time - JyellowL

tek time

Rapper JyellowL put uit vele vaatjes. Met Jamaicaanse en Nigeriaanse ouders, en zijn roots in Ierland, weet hij een sound en visie te creëren wat hem scheidt van alle anderen. Het levert hem klinkende cijfers op, met onder andere 20.000 + Spotify-luisteraars per maand en plekken in prominente hiphop-playlists. Nieuwe single 'TEK TIME' is nu uit via het Nederlandse Gentlemen Recordings.

Ierlands beste hiphoptalent' gooit de turbo erop in zijn nieuwe single ‘Tek Time’. Op deze track veranderd zijn signature flow in een volautomatisch machinegeweer. Onophoudelijk spit ‘ie zijn lines in een iets donkerdere richting dan we van hem gewend zijn.

‘Tek Time’ is een waarschuwing voor hen die snel succesvol worden. Het gaat net zo snel als het komt, en belangrijker nog: je wordt gegrepen wanneer je je anders voordoet dan je bent. Time will find out, so take tek time before they found out. 

JyellowL gaat een drukke zomer tegemoet met een headline show in Londen (15 juni) en festivals Body & Soul, Wood Quay Summer Sessions, Longitude Festival en Knockanstockan. In oktober maakt JyellowL de oversteek naar Nederland.