Single: Soldaat - JeBroer & Paul Elstak & Dr. Phunk

soldaat

Jebroer bracht samen met Paul Elstak en Dr Phunk zijn nieuwe single 'Soldaat' uit. Het nummer is een ode aan alle soldaten. De single is tevens het startschot van Jebroer's nieuwe album 'Jebroer4Life', dat volgende maand verschijnt. Voor 'Soldaat' werkte Jebroer wederom samen met Paul Elstak en Dr Phunk, met wie hij eerder de Tripel Platina hit 'Kind van de duivel' en de platina opvolger 'Engeltje' maakte. De laatstgenoemde track kreeg binnen één dag meer dan 1 miljoen views op YouTube. 'Soldaat' is vanaf nu op alle streamingportals te beluisteren en de spectaculaire videoclip heeft bijna 750.000 YouTube-views bereikt.

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits. In november 2016 verscheen het gouden album 'ELF11'. Op die cd staat o.a. de megahit 'Kind van de duivel' wat hij opnam met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft ondertussen meer dan 30 miljoen views, stond op #1 in de Belgische iTunes Top-10 en heeft bereikte de tripel platina status. De opvolger 'Engeltje' kreeg binnen een dag meer dan 1 miljoen views op YouTube en is inmiddels ook dubbel platina. Samen met Duitslands meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht Jebroer de track 'My Gabber' uit. Vervolgens scoorde hij samen met Anita Doth van 2Unlimited een hit met het nummer 'Marathon'. In hetzelfde jaar volgde wederom een succesvolle release met 'Hatsikidee' met Outsiders. Samen met Gers Pardoel maakte Jebroer het nummer 'Malu', speciaal voor zijn schoonzusje met het syndroom van Down. Er ontstond flink wat commotie rondom de in scène gezette videoclip van 'Polizei' en ook zijn meest recente track 'Flitsmeister' ging viraal. De videoclip stond lange tijd in de YouTube Trending lijst en haalde binnen een week meer dan 1 miljoen views.

DJ Paul Elstak
Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Begin jaren '90 scoorde Elstak grote Happy Hardcore hits waaronder 'Rainbow In The Sky' (Gouden Status) 'Promised Land' (Gouden Status) en 'Luv You More'. In 2001 begon Paul Elstak een nieuw hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Op 8 november 2010 kwam de door hem geproduceerde titelsong van de film 'New Kids Turbo' uit. De plaat werd goud en tevens won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong. De DJ is de geestelijk vader van de 'I Love Beatz' feesten. In 2013 lanceerde Paul Elstak zijn album 'Chase Your Dreams', vernoemd naar zijn zoon. Samen met Jebroer en Dr Phunk maakte hij de tripel Platina hit 'Kind Van De Duivel' en de dubbel Platina 'Engeltje'. Onlangs bracht Paul Elstak samen met Joël Beukers de plaat 'Groeien' uit, die inmiddels bijna 1 miljoen streams heeft.

Dr Phunk
Dr Phunk is een EDM-artiest. Momenteel is hij het meest bekend door zijn remix EP voor Hardwell.De EP met remixen van 'Apollo', 'Nothing Can't Hold Us Down' en 'Run Wild' werden gereleased op 'Revealed'. Door het succes van deze EP zat hij voor meerdere collabs samen met Hardwell in de studio en werkt hij tegelijkertijd aan een tweede Hardwell remix EP. Daarnaast heeft hij met groot succes zijn eerste artiestenalbum 'Phunked Up' uitgebracht, waarvan 'Kind van de duivel' één van de grootste hits was. Zijn muziek wordt gesupport door namen als Hardwell, Headhunterz, Coone, The Prophet, Isaac en Paul Elstak. Dit alles resulteerde in talloze boekingen, met als uitschieters Tomorrowland, Defqon.1, Pussy Lounge en Decibel.