Single: Million memories - Thierry Von Der Warth & Thomas Geelens

million memories

Thierry Von Der Warth is al lang geen onbekende meer binnen de internationale dance scene. Naar jaarlijkse gewoonte staat hij op de grootste festivalpodia. Van het Hongaarse Balaton tot Tomorrowland Winter in de Franse Alpen, met als hoogtepunt natuurlijk Tomorrowland in Boom. Maar zoals menig Hasseltse student al weet, kan je hem ook wekelijks op donderdag terugvinden in Versuz, één van de grootste clubs van België. Ook op Moose Bar XXL, het grote Après-ski feest én De Foute Party van Qmusic in het Antwerps Sportpaleis kan je Von Der Warth's muziek horen. "Dankzij de veelzijdigheid van de venues en festivals waar ik speel, kan ik mijn eigen muziek uittesten. Het publiek werd helemaal wild toen ze mijn nieuwste single 'Million Memories' voor het eerst hoorden", zegt Thierry Von Der Warth.

En dat enthousiasme bij het publiek vertaalt zich al meteen in de streamingcijfers. De single haalt na 2 weken al meteen 250.000 streams op Spotify. Thierry's muziek wordt in België, maar ook in het buitenland gesmaakt. Dankzij de magische mijlpaal van 1 miljoen maandelijkse luisteraars vervoegt hij het lijstje van meest gestreamde Belgische artiesten en zo staat hij momenteel op de 13e plek binnen het dance genre, net onder Netsky, Like Mike en Anouk Matton.

"Stel je voor dat je op een warme zomeravond uitgaat, je vrij voelt en waardevolle momenten creëert. Dat is waar 'Million Memories' over gaat. Bij mij gaat het vooral om het creëren van herinneringen. Bovendien zal het nummer, dankzij de toevoeging van een Nigeriaans koor, zeker in ieders geheugen blijven hangen", zegt Von Der Warth.
'Million Memories' mag alvast rekenen op immens veel support van Spotify. De single is te beluisteren in grote playlists zoals New Music Friday BE (28.000 volgers) én NL (250.000), Hot New Dance (135.000) en met als kerst op de taart, de Tropical House-playlist met 2.1 miljoen (!) volgers. Ook zijn 'Sunset Lovers' staat nog steeds in die laatste playlist op #2.

'Million Memories', de nieuwe single van Thierry Von Der Warth, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.