Single: I'm alright - Emmy d'Arc

i'm alright

“De wereld verandert een beetje als je naar muziek luistert”. Wie zangeres en gitariste Emmy d’Arc één keer aan het werk ziet, weet perfect wat ze bedoelt. De 24-jarige Emmy mag dan een nuchtere Limburgse zijn, achter haar meisjesachtige glimlach schuilt een perfectionist vol ambitie. Corona bleek geen rotsblok op Emmy’s muzikale parcours, integendeel. Ze gebruikte haar tijd om zich te concentreren op songwriting en schreef in 2020 een resem nummers. Inspiratie haalt ze uit haar eigen leven, uit de gedachten die door haar hoofd zweven en stuiteren. Ze zingt over wie ze is en wie ze hoopt te zijn. Over waar ze dankbaar voor is en waar ze mee worstelt. Over wat het betekent om een goed mens te zijn, ondanks alles.

De nieuwe single ‘I’m Alright’ mag nu de wereld in, en heeft een hoog feelgoodgehalte; net wat veel mensen wel kunnen gebruiken! Ine heeft deze opnieuw zelf geschreven en lang gesleuteld aan de audio om alles net te krijgen zoals ze’t in gedachten had. Productie was in handen van Koen Gisen (Meskerem Mees, The Bony King, Nordmann, Flying Horseman & Oscar & The Wolf) 

En zoals elke volbloed performer staat Emmy klaar om volop live te spelen. En om iedereen die luistert te raken. Een ding is zeker: haar muziek kan de wereld een beetje veranderen.

Single is nu digitaal verkrijgbaar.