Single: Ik kom nu naar huis - Tommie Christiaan

ik kom nu naar huis

Met een achtergrond in alle mogelijke facetten van het artiestenvak, kan je Tommie Christiaan het best omschrijven als een duizendpoot. Echter legt hij sinds dit jaar de focus volledig op muziek. Met o.a de kerstsingle 'Ik kom nu naar huis' wil hij het gat vullen tussen de volksartiesten en de livebands. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek iets kan brengen dat er nog niet is. Een combinatie van een ‘on-Nederlandse’ productie en een complete show, met zang en dans” zegt Tommie overtuigd.

Sinds zijn deelname aan het laatste seizoen van het populaire tv programma ‘Beste Zangers’ is heel Nederland alvast overtuigd: Tommie Christiaan is een talentvol zanger. Dat had hij al bewezen in zijn vele musicalrollen, maar met zijn deelname aan 'Beste Zangers' kon hij echt tonen wat hij in huis had. Week na week liet hij zowel de kijker als zijn medekandidaten versteld staan van zijn zangkunsten. Na dat succes vond Tommie Christiaan het tijd om meer te gaan doen met eigen muziek. Een overtuigend voorproefje was zijn eerste single ‘Alles wat ik voor me zag’. “Uiteindelijk wil ik de grootste stage die er bestaat: met een vette band, dansers, spektakel, vuurwerk en 20.000 man met de handen in de lucht. Maar tegelijk zoek ik nog naar mijn stijl. Geen idee wat ik over vijf jaar maak, maar dat hoeft ook niet dat komt wel. Ik wil voor nu gewoon mooie dingen maken zoals deze kerstsingle 'Ik kom nu naar huis'” zegt Tommie Christiaan enthousiast.

Bekijk hier de videoclip van 'Ik kom nu naar huis':

'Ik kom nu naar huis', de kerstsingle van Tommie Christiaan kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes