Single: Half tien - Amaryllis Temmerman !!Win een privé concertje!!

half tien

“Half tien” is een feel good nummer over hoe je door het leven heen, (ook als je ouder wordt) geluk kan blijven vinden bij elkaar en in de kleine dingen. Het gevoel van een luie ochtend met een zonnetje buiten of een drankje op de bank na zonsondergang: 2 typische Halftien-momenten. “Half tien” gaat over verbonden zijn met elkaar en elkaar doodgraag zien, ook al is er soms deining of zware zee. Gewoon meedrijven. Go with the flow!

Amaryllis wil connecteren met jou. Ze komt misschien wel een privé concertje spelen bij jou thuis, om halftien 's morgens of halftien 's avonds. Dus, heb jij een origineel geluksmomentje dat je graag wil delen? Een koffietje in de zon, samen liggen in het gras, een terrasje met je beste vriendin,...Kortom, jouw geluksmomentje. Maak een foto, en deel het met Amaryllis.

Concreet: post je foto en tag een vriend/vriendin én Amaryllis (amaryllistemmerman) met #halftien, en maak zo kans op een privé concertje van Amaryllis bij jou aan de deur! De wedstrijd loopt tot 19 juni middernacht. Op 20 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

De nieuwe single #halftien wordt momenteel veel gedraaid op verschillende radiozenders, en kan je ook beluisteren op elk streaming platform. Single is samen met Tom Vanstiphout geschreven (tekst Amaryllis, muziek Tom)

www.amaryllistemmerman.be