Single: C'est la vie - Top Pops

top pops

De zomer van 2018 bracht niet alleen stralend weer en fenomenale Rode Duivels, maar ook de gloednieuwe en geweldige meidengroep TOP POPS. Frans Bauer noemt hen dé sensatie van België en Nederland, en overal waar ze optreden, gaat het dak eraf. 

De 4 jongedames van TOP POPS namen al meteen een blitse start met hun debuutsingle ‘De nacht van je dromen’. Teresa, Ine, Kelly en Evita werden bedolven onder de leuke reacties. Zo was de pers enthousiast over hun clip die dikwijls voorbijkwam op Ment TV, terwijl het publiek en de organisatoren vol lof zijn over hun optredens waar de ambiance en de fun vanaf spatten.

De meiden van TOP POPS hebben intussen niet stilgezeten en laten hun tweede single op de wereld los. De titel van het nummer is ‘Cest la vie’ en vanaf de eerste noten knalt je goeie humeur de hoogte in en wil je lichaam aan het dansen gaan. Het liedje werkt enorm aanstekelijk. De melodie nestelt zich in je hoofd en tegen een liefdesboodschap die zo mooi gezongen wordt, kan niemand ‘neen’ zeggen.

Het liedje was in de versie van Khaled een grote hit waarvan wereldwijd ongeveer 4,6 miljoen exemplaren werden verkocht, maar de Nederlandstalige versie van TOP POPS is minstens even straf. Wil je jouw zomer nog wat langer laten duren, dan is de nieuwe singel van TOP POPS ‘C’est la vie’ de ideale manier om dat te doen.