Single: Bring me down - Kate Ryan

bring me down

Helmut Lotti, YouTube-vlogger Enzo Knol en Kate Ryan zijn deze week de weekgasten van Gert Verhulst en James Cooke in ‘Gert Late Night'. Midden haar Europese tournee logeert de Kempense Kate Ryan vier dagen op de Evanna: “Dit weekend stonden we nog in Spanje en we gaan zo nog een tijdje door, zeker nu mijn nieuwe song ‘Bring me down’ het in Duitsland zo goed doet. Ik was niet van plan om het nummer ook bij ons uit te brengen, maar de reacties op de pop-dance, Ibiza-minded song zijn zo overweldigend, dat hij ook in ons land beschikbaar werd gemaakt via iTunes en streaming.”

Achter de nieuwe Kate Ryan-track ‘Bring me down’ schuilt het Duitse producers-duo M-22. De samenwerking met Robin Schulz en Aleesia was goed voor de hit ‘Love me loud’. Het veelgevraagde remix-duo leverde vakwerk af voor o.a. Avicii, Sigala, Sigma, Axwell & Ingrosso e.v.a. Hun remixversie van de DJ Tiësto-hit ‘Jacky Chan’ scoort momenteel in de clubs en bij het publiek.

Carrière-artieste Kate Ryan volgt de visie van haar Duitse platenbaas Mantu Overbeck, een man waarmee ze al samenwerkt sinds het succes van ‘Ella elle l’a’ tien jaar geleden. “Jongeren krijgen massa’s prikkels, waardoor ze maar een beperkte focus hebben. Je moet hen blijven triggeren en uitdagen met nieuwe content. Succesvolle artiesten snappen hoe het moderne spelletje werkt. Het is een slimme zet van Kate Ryan om in navolging van Duitsland, ook in haar thuisland ‘Bring me down’ uit te brengen. Perfect materiaal voor de radiostations, want de moderne Ibiza-sound blijft boeien en werkt uitstekend.”

Bekijk de teaser video:

Hier kan je Kate haar nieuwe single 'Bring me down' aankopen op iTunes of HIER