Single: Binnen bij jou - Youston

binnen bij jou

Kenny Philippaars aka Youston staat bij zijn vrienden en kennissen gekend als een fervent Kerstvierder. Kerst is voor hem, net zoals voor vele mensen de mooiste tijd van het jaar. Niet abnormaal dus dat Kenny er al jaren van droomde om een Kerstsingel op te nemen. Alleen kwam het juiste liedje niet langs. Met “Binnen bij Jou”, een song van Elias Smekens en Frederik Cornelis komt zijn droom uit! “Binnen bij Jou” is een vrolijk, warm, feelgood nummer met een grappige tekst die meteen uitnodigt om mee te zingen. De opnames vonden plaats op vrijdag 30 oktober en Kenny’s stem wordt vergezeld van echte instrumenten, iets wat Kenny heel belangrijk vindt omdat echte instrumenten een Kerstplaat een tijdloos karakter geven waardoor het nummer jaren mee kan gaan.

2020 was in vele opzichten een jaar om te vergeten maar voor de artiest Youston eindigde de zomer in feeststemming. Zijn zomerplaat “Niemand Als Jij” stond 4 weken in de Vlaamse Ultratop 50 en belandde op nummer 43. De videoclip van "Niemand Als Jij" werd meer dan 25.000 keer bekeken en werd 50.000 keer beluisterd op Spotify, waarmee het met voorsprong Kenny’s grootste hit tot op heden werd. Hopelijk doet “Binnen bij Jou” het even goed.

“Binnen bij Jou” komt uit op Knalhits in de week van 9 november.

Kenny over de opnames van de video: “Alle restaurants en interieurwinkels zijn momenteel verplicht gesloten. De meeste tuincentra kunnen niet meewerken omwille van coronamaatregelen. Zo kwam ik terecht bij Mario Dhont in Kortrijk, een kennis van mij met verschillende leuke zaken in Kortrijk, waarvan ‘Feel Good Store’ die nu volledig in kerstthema is aangekleed. Ik ken hem van zijn cateringbedrijf. Elk jaar verzorgt hij dit op de Gentse feesten, waar ik in een vaste productie sta. Hij beschikt over een grote winkel, zodat we zonder problemen die clip konden opnemen.”