Single: 7x goed 7x slecht - Lindsay

lindsay

‘7 x Goed, 7 x slecht’ is de titel van de nieuwe Lindsay-single, die vrijdag 1 juni verschijnt. De gloednieuwe single is één van de vijf nieuwe liedjes die terug te vinden zijn op Lindsay haar recent verschenen nummer 1 album ’10 Jaar Lindsay. “Zeven maal goed, zeven maal slecht, zo is het leven. De ene keer heb je geluk, de andere keer zit het tegen, maar de kunst is om te blijven geloven in je dromen. Daarover gaat mijn nieuwe single, waar Christoff en Cliff Vrancken de tekst voor hebben geschreven. Een uptempo positieve meezinger met een radiovriendelijk karakter, die het al erg goed doet op de optredens”, zegt Lindsay enthousiast. Samen met succesregisseur Benjamin L. De Mulder nam Lindsay vorige week de videoclip op in de bowling van Sint-Martens-Latem.

“Net als in het echte leven, moet je tijdens het bowlen, naast concentratie, ook soms wat geluk hebben in het spel. Soms gooi je alle kegels om en heb je een strike, maar soms is het minder en belandt je bowlingbal puntenloos in de goot. ‘7 x Goed, 7 x slecht’ past perfect bij de sfeer die de bowlingbaan uitstraalt, zeker als je weet dat ik er heb afgesproken met mijn twee vriendinnen. Die zien de Nederlandse barman wel zitten en ik kan ze geen ongelijk geven. Danny Diëgo, die de rol speelt, is een knappe kerel. In Nederland werd hij bekend door z’n deelname aan het tv-programma Utopia en door zijn werk als fotomodel is hij één van de meest gefotografeerde Nederlandse mannen van het moment. Een hottie! Danny is een super vriendelijke kerel, die als zanger-entertainer schittert op het podium. In de clip zijn het mijn twee vriendinnen die hem proberen te verleiden aan de bar. Wat mij betreft mogen ze hoor (lacht). Als kersverse mama ben ik super gelukkig met mijn vriend Kris en ons dochtertje Lisa-Marie. Ik laat die kelk netjes aan mij voorbijgaan”, zegt Lindsay lachend. 

De nieuwe Lindsay-single ‘7 x Goed, 7 x slecht’ verschijnt 1 juni op het Top Act Music-label van Universal en is terug te vinden op het album ’10 Jaar Lindsay’, dat in een reguliere en luxe versie fysiek beschikbaar is. 

www.infolindsay.be