September 2018 - Carbon + Alt + Delete

carbonaltdelete

Klimaatverandering is de uitdaging voor onze generatie. CO2 uitgestoten door mensen veroorzaakt deze verandering van het klimaat. Snelle en drastische acties zijn nodig om de temperatuurstijging te beperken tot een acceptabel niveau. Carbon+Alt+Delete gelooft dat ieder van ons een verschil kan maken. Daarom bieden zij jou een manier aan om actie te nemen en je bijdrage aan de klimaatverandering te beperken!

Acties zijn vereist op twee niveaus. Allereerst dient ieder van ons zijn/haar eigen CO2-uitstoot te beperken. Bijvoorbeeld, je kan je uitstoot verminderen door minder te consumeren, een elektrische wagen te kopen, etc. Echter, CO2-neutrale alternatieven zijn niet altijd beschikbaar, soms duur of nog in ontwikkeling. Daarom is ook actie nodig op het tweede niveau: compensatie. Compensatie is het verminderen van uitstoot van een andere bron om te compenseren voor je eigen resterende uitstoot.

Carbon+Alt+Delete ondersteunt acties op beide niveaus. Ze hebben een gebruiksvriendelijke rekenmodule ontwikkeld om je CO2-uitstoot te bepalen. Deze rekenmodule geeft je inzicht in hoe goed je bezig bent en hoe je nog beter kan doen.

Carbon+Alt+Delete compenseert ook CO2-uitstoot. Ze zijn continu bezig met het identificeren van de meest betrouwbare en effectieve manier om CO2 te compenseren.

Bezoek de website: klik hier