Schrijf je nu in voor de nieuwe Nekka-wedstrijd

nekka wedstrijd

Of ze nu begeleid wordt met snoeiharde gitaren, indringende ritmes of een zachte piano: de Nederlandse taal beroert en ontroert altijd. Nekka is dan ook erg benieuwd welk muzikaal talent er zich in Vlaanderen en Brussel verschuilt.

“Voor mij is zingen in het Nederlands zingen in de taal waarin je droomt… Nekka is zoveel méér dan een wedstrijd.” aldus Buurman. Sinds de eerste Nekka-Wedstrijd in 1999, mochten o.a. Hannelore Bedert, Yevgueni, Stoomboot en In een Discotheek zich tot winnaar kronen, en jij kan zomaar eens de volgende worden!

Maak jij muziek en zing je daarop ook nog eens in het Nederlands? Aarzel dan niet langer en zend jouw Nederlandstalige nummers ten laatste in op dinsdag 30 november 2021.

Wat staat er op het spel? Je wint niet alleen een optreden op de Nekka-Nacht op vrijdag 22 april 2022, ook daarna kan je rekenen op héél wat speelkansen en media-aandacht door de talrijke Nekka-partners. Daarnaast krijg je ook nog eens persoonlijke begeleiding op maat én muzikale en zakelijke coaching door Nekka, in samenwerking met VI.BE. De jury zal aandachtig en met veel liefde elke inzending beluisteren en daarna een selectie maken.

Praktisch:
Inschrijven kan vanaf 8 oktober t/m 30 november ’21.
Preselecties: 15 januari ’22
Halve finales: 5 en 6 februari ’22
Finale: 9 april ’22

Lees zeker ook het wedstrijdreglement.

Alle informatie op https://nekka.be/nekka-wedstrijd of https://www.facebook.com/nekkawedstrijd