Yves Segers vervolledigt affiche van zomereditie Schlagerfestival

schlagerfestival

Op donderdag 15 juni 2023, exact één maand voor het allemaal staat te gebeuren, werd Jordy Vannett toegevoegd aan de line-up van Het Schlagerfestival Zomereditie. Hij werd als winnaar van de allereerste Schlager-talentenjacht toegevoegd aan de line-up en zal op zaterdag 15 juli 2023 het grote podium van de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke betreden, naast collega-artiesten Christoff, De Romeo’s, Luc Steeno, Bram & Lennert, Jo Vally, Jettie Pallettie en Johan Veugelers.

Wie dacht daarmee de volledige affiche te kennen, wordt nu extra verrast, want ook vaste waarde Yves Segers zal afzakken naar ’t zeetje voor een spetterende zomereditie. Hoewel Yves al jarenlang vraagt naar de handjes van de Schlagerfans, zowel in Hasselt als in Middelkerke, blijft een editie aan de kust voor hem bijzonder. “Als kind ging ik niet vaak naar zee, maar ik herinner me nog goed die ene keer dàt we gingen. Ik was zo hard verbrand dat ik dagen nadien nog zo rood als een kreeft was. Heel pijnlijk, maar de zee en de zomer in het algemeen, het heeft iets bijzonders. De mensen zijn misschien zelfs nog meer uitgelaten dan in Hasselt en de sfeer zit er nog meer in. Het is iets intiemer door de kleinere capaciteit, wat het ook wel gemakkelijker maakt om het publiek mee te krijgen. De essentie van Het Schlagerfestival blijft een goed feestje en daar zullen we ook nu, voor het derde jaar op rij, opnieuw voor zorgen”, klinkt het bij een enthousiaste Yves Segers.

Kom dus samen met Yves Segers herinneringen ophalen op zaterdag 15 juli 2023 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Ook Christoff, De Romeo’s, Luc Steeno, Bram & Lennert, Jo Vally, Jettie Pallettie, Johan Veugelers en Jordy Vannett zijn van de partij. Meer info en tickets: https://www.schlagerfestivalzomer.be

(Eerder bericht:)

Op zaterdag 15 juli 2023 trekt de Schlagerfestival-colonne voor het derde jaar op rij richting Middelkerke voor een spetterende Zomereditie in de Proximus Pop-Up Arena. Naast reeds aangekondigde artiesten De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie, worden ook Jo Vally en Johan Veugelers op het podium verwelkomd. Maar deze twee toppers zijn niet de laatste nieuwe namen. Omdat de organisatie graag haar steentje bijdraagt in het vinden naar nieuw Schlagertalent, organiseert ze dit jaar een heuse talentenjacht. Na het doorstaan van enkele voorrondes krijgt de winnaar een plekje op het Schlagerfestival Zomereditie-podium.

Bekend talent
Hopelijk wordt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke dit jaar extra stevig gebouwd, want ook deze zomer dreigt het dak er helemaal af te gaan. Zeker wanneer er opnieuw een bom van een Schlagerfestival op de planning staat. Op zaterdag 15 juli 2023 trekken De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie richting ‘t zeetje om er het publiek in de zomerse sfeer te brengen. Naast de ‘Hij Speelde Accordeon’ van Luc Steeno is ook de accordeon van Johan Veugelers alvast opgeblonken, want ook deze ambiancemaker wordt met veel enthousiasme toegevoegd aan de line-up. Mooi is het leven, want als laatste bekende naam wordt klasbak Jo Vally op het lijstje gezet. Een welgekomen versterking, want het publiek zal net als vorig jaar amper te houden zijn.

Nieuw talent
“Als organisatie van het Schlagerfestival is het belangrijk om te investeren in nieuw talent, om ervoor te zorgen dat het genre overeind blijft. Daarom hebben we besloten om ons zomerpodium in Middelkerke te gebruiken om nieuw talent hun eerste podiumervaring te laten opdoen. Vanaf vandaag kunnen kandidaten zich inschrijven voor de talentenjacht, die na enkele voorrondes een winnaar zal opleveren. De winnaar krijgt een plekje tussen onze bekende en ervaren Schlagerartiesten. Inschrijven kan tot zondag 21 mei 2023 om 16u met een leuke video via de website. Het belooft een fantastisch leuk, muzikaal avontuur te worden. Zowel voor de toekomstige artiesten als voor ons. We zijn alvast erg benieuwd!”, klinkt het enthousiast bij Luc Koenen, showdirector van Het Schlagerfestival.

Het Schlagerfestival Zomereditie komt op zaterdag 15 juli 2023 naar de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke. Op de line-up staan De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert, Jettie Pallettie, Jo Vally en Johan Veugelers. Inschrijven voor de talentenjacht kan tot zondag 21 mei 2023 om 16u via: https://www.schlagerfestival.be

(Eerder bericht:)

Op zaterdag 15 juli 2023 kan je, voor de derde keer, terecht in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke voor de zomereditie van Het Schlagerfestival. Net als de voorbije jaren kan je op een unieke locatie aan zee meegenieten van de liedjes en polonaises tijdens de sets van vaste waarden Christoff en De Romeo’s. Luc Steeno is één van de nieuwkomers, net als het populaire duo Bram & Lennert en feestorkaan Jettie Pallettie.

Terwijl de lente voorzichtig om de hoek loert, kijken wij al vooruit naar de zomermaanden en dan vooral naar de 3dezomereditie van Het Schlagerfestival, die op zaterdag 15 juli 2023 plaatsvindt in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke. Net als de voorbije jaren is de kustgemeente opnieuw een hotspot voor muziekliefhebbers die op een unieke locatie aan zee maximaal willen genieten van ambiancevolle concerten. Christoff (‘Zeven Zonde’, ‘Sweet Caroline’) en De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s’) zijn opnieuw van de partij. Met Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie hebben we drie artiesten die er straks voor het eerst bij zijn. Met o.a. ‘Hij speelde accordeon’, ‘Ik mis je elke dag’ en ‘Mooi zijn alle vrouwen’, draait de charmante Luc Steeno al jaren mee aan de top van de Vlaamse Showbizz.

Met Bram Van den Berge en Lennert Cobbaert aka Bram & Lennert, staat er bijna 15 jaar ervaring op het podium. De twee jonge Ninovieters weten als geen ander hoe je met aanstekelijke covers een publiek moeiteloos kan inpakken. Het succesvolle voorprogramma van Niels Destadsbader zijn Sportpaleisconcerten staat al jaren op eigen benen, met een ijzersterke live reputatie.

Het dak van de Proximus Pop-Up Arena zou er tijdens de komende zomereditie van Het Schlagerfestival wel eens spreekwoordelijk afgeblazen kunnen worden dankzij de feestorkaan Jettie Pallettie. Met liedjes als ‘Feest In De Tent’, ‘Ik Zit In Een Cafeetje’ en ‘Hey Knull’ laat ze elke tent daveren en het publiek meegenieten van een onvervalst feestje. De kleurrijke, opvallende Jettie Pallettie – volgens haar bio heeft de buitenechtelijke dochter Siciliaans bloed – wordt in Vlaanderen al jaren op handen gedragen. Als geen ander weet ze hoe je een feestje moet bouwen en dat zal ook het geval zijn wanneer ze straks op het podium staat aan zee.

De zomereditie van Het Schlagerfestival vindt plaats op zaterdag 15 juli 2023 in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke, met optredens van Christoff, De Romeo’s en debutanten Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie. Dat zijn de eerste namen, binnenkort volgen er nog.

Tickets en info: www.hetschlagerfestival.be

Het Schlagerfestival Zomereditie
Zaterdag 15 juli 2023
Proximus Pop-Up Arena, Middelkerke