Reverze - Power of perception

reverze

Zaterdag 7 maart 2020 vindt de 15e editie plaats van Reverze, opnieuw zowel in het Sportpaleis als in de Lotto Arena. Reverze is een van ’s werelds grootste indoor hardstyle-events, bekend om z’n waanzinnige show en hoogtechnologische productie. Naast een nacht vol spektakel brengt Reverze in 2020 de crème de la crème uit de Hard Dance-scene bij elkaar met een ongezien sterke line-up. De verwachting is dan ook dat tickets snel zullen uitverkopen.

Tickets:
Regular ticket – 69,50 euro (incl. gratis gebruik toilet en gebruik vervoer De Lijn in Antwerpen)
Reverze Friends Regular Ticket – 280 euro – SOLD OUT (incl. 4 regular tickets, exclusieve toegang tot de Reverze Experience Lounge, gratis gebruik toilet en gebruik vervoer De Lijn)
VIP ticket – 99,50 euro (incl. VIP-toegang, VIP-bracelet, VIP-locker, toegang tot beide VIP-decks (Sportpaleis en Lotto Arena), toegang tot de VIP-bar (drank niet inbegrepen), vrij gebruik van toilet en gebruik vervoer De Lijn)
Reverze Friends VIP ticket – 400 euro – SOLD OUT (incl. 4 VIP-tickets, VIP-toegang, VIP-bracelet, VIP-locker, toegang tot beide VIP-decks (Sportpaleis en Lotto Arena), toegang tot de VIP-bar (drank niet inbegrepen), vrij gebruik van toilet en gebruik vervoer De Lijn)

Tele Ticket Service zal de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzenden!

Minimum age = 16 (ID card obligated)
Zero tolerance regarding drugs

https://www.bassevents.be/events/10267-reverze__power_of_perception

Reverze - Power of perception
Zaterdag 7 maart 2020
Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen