Regi lost eerste gastartiesten voor Sportpaleis

regi zwaartekracht

Regi kondigt niet enkel zijn nieuwe single ‘Zwaartekracht’ aan - een samenwerking met Emma Heesters, één van de grootste sterren uit Nederland. Hij dropt ook al de eerste namen van gastartiesten die langskomen in het Sportpaleis tijdens zijn tweede soloconcert op 22 oktober 2022. De affiche is opnieuw ijzersterk, met onder andere Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema en Pauline. En als verrassing van formaat: ook hardstyle-dj Mark With a K komt langs.

Met een showtitel als Zwaartekracht belooft het een daverende ervaring te worden op zaterdag 22 oktober 2022 in het Sportpaleis.
Want wat krijg je als producer Regi zijn adressenboekje bovenhaalt? Grote namen. Véél grote namen. Op de line up nu al oa. Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema, Pauline en hardstyle-dj Mark With a K. En Regi kennende schudt hij de komende tijd nog wat verrassingen uit zijn mouw. Een samenvatting van zijn concert vorig jaar: 15.000 feestbeesten, drie uur vuurwerk en massa’s sfeer. 

Regi - Zwaartekracht op zaterdag 22 oktober 2022 in het Antwerps Sportpaleis met oa. Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema, Pauline en hardstyle-dj Mark With a K. Info & tickets via www.teleticketservice.com.

Regi Live in het Sportpaleis - Zwaartekracht
Zaterdag 22 oktober 2022
Sportpaleis, Antwerpen