Ook The Starlings in Owla Unplugged in voorjaar 2024

starlings

Onder de noemer 'Owla Unplugged' brengt eventlocatie Owla Brugge in 2024 intieme concerten van absolute topartiesten naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Op donderdag 15 februari bijt muzikale duizendpoot Gene Thomas de spits af met zijn nieuwe, zeer persoonlijke theatertour 'Kom wat dichterbij'. Op donderdag 14 maart is het de beurt aan Stan Van Samang om het publiek te betoveren met zijn waanzinnige stem en tijdloze hits tijdens 'Stan Zingt'. The Starlings nemen je op donderdag 18 april mee op een emotionele, muzikale reis vol dromen, verlangens en vooral veel liefde.

The Starlings 
The Starlings nemen je mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. 
Tom Dice en Kato Callebaut spelen hun grootste hits 'Gold', 'Get To You', 'Rollercoaster' en 'Little Submarine', maar ook vroeger repertoire zoals 'Me & My Guitar' en 'Flamingo'. Naast deze kleppers van songs vertellen ze een verhaal met nieuwe muziek waarin iedereen zich kan herkennen en waarin elke emotie geaccentueerd wordt met de juiste sound, sfeer en kleur.

De kunst van The Starlings is dat ze vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties omzetten in positieve warme energie. Energie die het publiek zonder twijfel terug meeneemt naar huis, met een brede glimlach en een gevuld hart.

Info en tickets via owlabrugge.be 

The Starlings
Donderdag 18 april 2024
Owla, Brugge