Het grootste musicalfeest vier je in Middelkerke: "One Night Only"

one night only

5 jaar geleden, op 18 april 2017, zag productiehuis Deep Bridge het levenslicht. Met producties als ‘Sneeuwwitje’, ‘The Sound of Music’, ‘MAMMA MIA!’, ‘RENT’, ‘Robin Hood & ik’ en ‘Charlie and the Chocolate Factory’ op het menu, kunnen we absoluut al spreken van een grand cru-jubileumjaar, maar bij Deep Bridge gaan ze er zoals genoegzaam bekend al eens graag losjes over. Dat ‘los erovertje’ kreeg de titel ‘One Night Only’, de datum voor het feestje werd geprikt op 30 juli 2022 en locatie de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke aan't zeetje.

‘One Night Only’, hét grootste en zotste musicalfeest van Vlaanderen, verzamelt een pak musicalsterren op het podium. Dat de ravissante nachtegaal Helle Vanderheyden en haar onnavolgbare partner Nordin ‘Wonka’ De Moor de bühne zullen delen tijdens de festiviteiten, is al even geen geheim meer. Vandaag mogen we met Ann Van den Broeck, Koen Crucke, Ruben van Keer, Lien Van den Bossche, Pieter Jan de Paepe, Stany Crets, Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, nog een lading pure klasse en vocaal vuurwerk aan de line-up toevoegen (and there’s more to come!).

Geef die klasbakken dan nog eens een straf live orkest, een steengoed ensemble en de allergrootste musicalhits, en je weet dat er na afloop van ‘One Night Only’ geen sprake meer zal zijn van een dak op de Proximus Pop-Up Arena. Ze brengen trouwens niet alleen de grootste hits en classics uit producties die Deep Bridge in de afgelopen 5 jaar op de planken bracht, neenee, ook uit de musicals die ze nog gaan, ooit willen of misschien zelfs nooit zullen brengen. Bereid je dus maar voor om lekker los te gaan op ‘The Time Warp’, leef ‘La Vie Bohème’ en dans een gat in de nacht op ‘Dancinq Queen’.

Dit waanzinnige, niet te missen verjaardagsfeestje voor 5 jaar Deep Bridge, maakt op 30 juli 2022 van Middelkerke dé musicalhoofdstad van Vlaanderen…for ‘One Night (and One Night) Only’ and everyone is invited!

Tickets en meer info: www.deepbridge.be

(Eerder bericht:)

“Op zaterdag 30 juli 2022 zal het exact een jaar geleden zijn dat de theaters, na anderhalf jaar, weer de deuren mochten open. ‘MAMMA MIA!’ speelde een onvergetelijke show en in de weken daarna liep het storm voor de hitmusical die draait rond de muziek van ABBA. Bovendien vieren wij volgend jaar ook nog eens ons 5-jarig bestaan, waardoor er genoeg redenen zijn voor iets bijzonders”, klinkt het bij Deep Bridge.

'One Night Only’ op zaterdag 30 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena van Middelkerke wordt ‘het grootste en zotste musicalfeest van Vlaanderen’.

“Wie komt, kan meegenieten van een pak musicalsterren. Zij worden begeleid door een straf live orkest en omringd door een steengoedensemble. Enkel de allergrootste en bekendste musicalhits staan op de setlist, waardoor die avond Middelkerke de ‘musicalhoofdstad van Vlaanderen’ wordt. We gaan los op ‘The Time Warp’ en dansen tot een gat in de nacht ‘Dancing Queen’. We maken er het meest spectaculaire en plezantste musicalfeest van dat je ooit hebt gezien en meegemaakt. Voor zij die zich The Rocky Horror Show in de Antwerpse Lotto Arena nog herinneringen: we gaan deze keer nog een stapje verder”, klinkt het bij de producent, die binnenkort de eerste namen bekendmaakt voor ‘For one night and One Night Only!’. Tickets en meer info: www.deepbridge.be

One Night Only
Zaterdag 30 juli 2022
Proximus pop-up arena, Middelkerke