Nieuw seizoen van Wacky races op Boomerang

wacky races

Warner Bros. Animation roept alle racers terug naar het parcours voor “Wacky Races”, de moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie. Zodra de motoren worden gestart, galmt het van gelach in deze geanimeerde comedy serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun “wacky” auto’s!

Penelope Pitstop rijdt in haar “Compact Pussycat” en is door haar charme en intelligentie een geweldige racer, maar neemt daarnaast ook vaak de tijd om andere racers te redden. Haar beste vriend Peter Perfect rijdt in de Turbo Terrific en heeft een groot hart, maar een zelfs nog groter ego, een combinatie die ervoor zorgt dat hij superpositief is. Ondertussen rijden Dick Dastardly en zijn handlanger Muttley in de Mean Machine, en houdt niets hen tegen om de wedstrijd te winnen. Als het bizar, eng, slijmerig of gewoonweg raar wordt, dan zijn de Gruesome Twosome er vast en zeker bij betrokken met hun monster truck, de Doombuggy.

Met nieuwe racers, voertuigen en spectaculaire nieuwe locaties is “Wacky Races” compleet vernieuwend, met de motor op volle toeren van begin tot het eind! Seizoen 2 zie je vanaf 3 december om 19u40 bij Boomerang.

Vanaf 3 december, elke dag om 19u40