In 2018 is Nekka-Nacht veelZIJdig

nekka

Nekka-Nacht plaatst in een speciale editie alleen maar vrouwen op het podium. Niet één, maar tien vrouwelijke stemmen staan centraal in "veelZIJdig". Nekka huldigde 25 jaar lang tijdens Nekka-Nacht telkens één centrale gast. Die gast was nooit eerder vrouwelijk. Tijd voor verandering!

Het aanbod straffe Nederlandstalige zangeressen is groot. We zijn heel trots op onze selectie,' zegt Koen Huygebaert, artistiek coördinator van Nekka. Eva De Roovere , Hannelore Bedert, Riet Muylaert, Laïs , Els Dottermans en Mira uit Vlaanderen delen het podium met Kiki Schippers, Stephanie Struijk en Roosbeef uit Nederland. Ook de presentatie is in handen van een vrouw : de Antwerpse stadsdichter Maud Vanhauwaert.

Voor de gelegenheid hebben de mannen op het podium een muzikaal begeleidende rol. Pianist Yves Meersschaert leidt een schitterend combo met Nils de Caster , Mario Vermandel en David Broeders.

Tijdens deze veelZIJdige Nekka-Nacht brengen alle dames niet alleen hun eigen kwalitatieve repertoire , ze zingen ook met elkaar in unieke duetten. 'We kijken uit naar de creatieve chemie tussen al deze artiesten. Door hun samenwerking verwachten we een sprankelende avond,' aldus de organisatie.

(Nekka-Nacht) veelZIJdig
zaterdagavond 13 oktober - 20.00u
Bourlaschouwburg Antwerpen
tickets : 03/224.88.37
www.toneelhuis.be
alle info ook op www.nekka-nacht.be

Nekka-Nacht
Zaterdag 13 oktober 2018
Bourlaschouwburg, Antwerpen