The Musical Academy stelt nieuwe opleidingen voor

deep bridge

De zomer stond bij Deep Bridge in het teken van 'The Musical Academy'. Meer dan 300 jongeren en jongvolwassenen gaven het beste van zichzelf tijdens onze vakantiekampen. En dat smaakt naar meer! We hebben het aanbod van 'The Musical Academy' uitgebreid met opleidingen voor jong én minder jong.

Musical for Adults (25+ & 40+)
De lessenreeks ‘Musical For Adults’ is er voor iedereen die ouder is dan 25 en houdt van zingen, dansen en acteren. Je moet geen ervaring hebben, alleen héél veel goesting. Vanaf oktober 2020 werk je 10 lessen lang samen met professionele musicaldocenten aan swingend materiaal uit shows als 'Saturday Night Fever', 'Grease', 'Fame' en 'MAMMA MIA!'. 

Herfstvakantie Sneeuwwitje van 10 tot 25 jaar
Zing tijdens de herfstvakantie mee met alle swingende liedjes uit de coole familiemusical ‘Sneeuwwitje’, krijg les in stout zijn van Floris & Frida en steel een kus van de knappe prins!

Kerstvakantie The Greatest Show van 10 tot 25 jaar
In de kerstvakantie dompelen we je onder in de opzwepende sfeer van ‘The Greatest Showman’! Leef je uit op hits als ‘A Million Dreams’, ‘This is me’ en ‘Never Enough’. 

Halloweenweekend
We gaan op Halloweenkamp! Dans de Time Warp uit de ‘Rocky Horror Show’, zing mee met de bekendste hits uit 'The Adams Family' en griezel er op los tijdens het nachtspel. Een weekend om nooit te vergeten. Van vrijdagavond 3 oktober tot maandagochtend 2 november. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in. Als je durft!

Volledig aanbod: www.themusical.academy