Mei 2019 - Stappenteller

stappenteller

Ditmaal een app om je conditie in het oog en onder controle te houden. Tijd om een stappenteller op je smartphone te installeren. Deze stappenteller gebruikt de ingebouwde sensor om je stappen te tellen. Geen GPS-tracking, dus het helpt veel batterij te besparen. Het volgt ook je verbrande calorieën, loopafstand en tijd, etc. Al deze informatie wordt duidelijk weergegeven in grafieken.

Je kunt dagelijkse doelen voor het aantal stappen instellen. Je kunt een reeks successen behalen door 2 dagen op rij of langer je doelen te behalen. Om gemotiveerd te blijven, kun je eenvoudig de grafiek met statistieken van je reeks successen bekijken. Alle functies zijn 100% GRATIS. Geen GPS-tracking, dus het verbruikt nauwelijks de batterij. Tik simpelweg op de startknop en begin met het tellen van je stappen. Of je telefoon nou in je hand, zak, tas of armband zit, het kan je stappen automatisch bijhouden, zelfs als je scherm is vergrendeld. Geen inloggen vereist. We verzamelen nooit je persoonsgegevens en delen je informatie nooit met derden.

Je kunt een reeks starten. De reeks begint wanneer je minstens 2 dagen achter elkaar je doel behaalt. Blijf actief om de reeks te laten doorgaan. Je kunt op elk moment pauzeren en starten om energie te besparen. De app stopt met op de achtergrond draaiende statistieken zodra je deze onderbreekt. En je kunt de staptelling van vandaag resetten en de stappen weer vanaf 0 tellen als je wilt. Je kunt wanneer je maar wilt een afzonderlijke looptraining starten, bijvoorbeeld door 's avonds na het eten een looptraining van 30 minuten te doen. In de trainingsmodus geven we je een functie waarmee je afzonderlijk je actieve tijd, je afstand en de verbrande calorieën tijdens je looptraining kunt bijhouden.

Klik op deze link (externe site) om download af te halen: Klik hier!