Maart 2024 - Scone

scone

Bereken je CO₂-voetafduk: doe een korte quiz om je huis, levensstijl en mobiliteit in kaart te brengen, en ontdek hoe jouw CO₂-voetafdruk zich verhoudt tot jouw land en de wereld. Krijg inzicht in je energieverbruik en stel persoonlijke budgetten in: ontdek je energieverbruik en uitgaven voor je huis en auto. Scone laat zien hoe je je uitstoot en energierekening kunt verlagen! Stel budgetten in en ontvang meldingen van de app als je over die buedgetten heen dreigt te gaan.

Verlaag je emissies door CO₂-voetafdruk-challenges: leer duurzame gewoonten en verklein je ecologische voetafdruk en energierekening door boeiende, educatieve en positieve challenges. Het wedstrijdelement en feedback op het Scone platform helpen je om slimme, concrete acties te zetten die merkbaar verschil maken.

Sluit je aan bij communities en laat je inspireren door elkaars groei: maak deel uit van een inspirerende, behulpzame en positieve community met mensen van over de hele wereld. Je feed met leuke en handige content zal je ondersteunen op je reis om CO₂-neutraal te worden. Het is jouw sociale medium speciaal voor duurzaamheid!

Scores en beloningen: bekijk je vooruitgang in vergelijking met jezelf voorheen en andere gebruikers nu. Een beetje vriendelijke competitie is altijd een goede motivatie voor een tandje bijschakelen. Klaar voor de start? Af!

Klik op deze link (externe site) om download af te halen: Klik hier!