Lost Frequencies dropt exclusieve aftermovie van concert in Vorst Nationaal

lost frequencies

Tijdens zijn laatste live tournée, zagen wereldwijd meer dan 70.000 fans hem live aan het werk, met sold-out concerten in onder andere LA, New York, Parijs en Brussel. Nu dropt Lost Frequencies integraal de set die hij in november speelde in Vorst Nationaal op zijn YouTubekanaal. Eén uur lang (her)beleef je zijn concert alsof je er écht bij was. Een quarantainecadeau van de Brusselse producer, zodat je ook van in ‘je kot’ een feestje kan bouwen.

Overal ter wereld blijven mensen ‘in hun kot’. Ook Felix De Laet aka Lost Frequencies. Zijn drukke tourschema en overvolle agenda zijn leeg en in plaats van achter pakweg India of China, zit de producer nu urenlang in zijn eigen muziekstudio in Brussel. Om zijn fans een hart onder de riem te steken, uploadde de Brusselse top-dj nu integraal zijn live concert op YouTube. Zo kunnen mensen van thuis uit zijn concert (her)beleven.

Lost Frequencies:“Ik ben het niet gewoon om zo lang op eenzelfde plek te verblijven. Maar ik probeer ook de positieve kant van deze lockdown maatregelen te zien: ik zit zo vaak in mijn studio, dat fans binnenkort heel wat nieuw materiaal mogen verwachten. Omdat het voor niemand leuk is om binnen te zitten, deel ik graag mijn live concert online. Zo’n concert op je smartphone of computer bekijken is misschien niet hetzelfde, maar je ziét wel meer details dan wanneer je ergens achteraan in een concertzaal of festivalweide staat. Mijn outfit bijvoorbeeld (lacht).”

De jonge Brusselse producer Felix De Laet aka Lost Frequencies is de meest beluisterde Belgische artiest op aarde en zonder twijfel één van België’s favoriete exportproducten van het moment. Zijn laatste tour ging langs uitverkochte zalen in San Francisco, Los Angeles en San Diego naar New York en Washington – én Europa. Want Lost Frequencies hield ook halt in zijn eigen ‘achtertuin’: Vorst Nationaal, op 9 november. Het is dat concert dat je nu ook online (en gratis) kan bekijken op het YouTubekanaal van Lost Frequencies. Zijn grootste hits en nieuwste pareltjes als ‘Crazy’, ‘Recognise’, ‘Melody’ passeren de revue tijdens het één uur durende concert, net als heel wat artiesten en zangers.