Lindsay viert 10 jaar carrière met live concert in Geraardsbergen

lindsay

Lindsay is niet meer weg te denken uit de Vlaamse Showbizz. Zeven albums uitgebracht (waarvan vijf goud), ieder jaar een massa optredens, haar eigen kookprogramma, presentatrice van de Vlaamse Top 10 op Ment TV… Kortom, de wind in de zeilen!

2008 was het jaar waarin Lindsay’s solocarrière van start ging. Haar eerste solo single “Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat” werd meteen een nummer 1-hit, waarmee ze wekenlang in de hitlijsten stond. De volgende singles “Ik lig nog steeds van jou te dromen”, “Voor 100%” en “Kus Me” bereikten ook allen de eerste plaats. De hits volgden mekaar in snel tempo op. Ook “Zaterdagavond” dat ze opnam samen met Christoff, Dennie Christian en Mieke werd een dikke hit. 
Haar debuutalbum “De Mooiste Dag” leverde haar een eerste gouden plaat op.

Nu, 10 jaar en zes succesvolle albums later, is Lindsay uitgegroeid tot een vaste waarde in het populaire muzieklandschap in Vlaanderen. Haar veelzijdigheid als artieste maakt haar uniek. Zondag 29 april 2018 viert ze de 10de verjaardag van haar solocarrière met een liveconcert in Geraardsbergen.

Tickets kosten 32,50 euro en 42,50 euro en kunnen vanaf nu worden besteld via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (max. €0,30/min.).

Lindsay 10 jaar carrière
Zondag 29 april 2018
De Doos, Geraardsbergen