Kamal Kharmach kondigt nieuwe tournee aan met 'Mag ik even 2023'

kamal kharmach

Kamal Kharmach keert in november terug naar de theaterzalen met zijn splinternieuwe eindejaarsconference 'Mag ik even? 2023'. Met trots neemt de comedian voor de vijfde keer de verantwoordelijkheid op zich om alle belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar te fileren en om te toveren tot een onvergetelijke voorstelling. Gedurende een periode van slechts 2,5 maanden zal hij optreden in talloze zalen en meer dan 50 shows spelen. De ticketverkoop voor de grote zalen start op 20 juni om 10u via www.kamal.be.

Met zijn eindejaarsconference ‘Mag ik even?’ neemt Kamal Kharmach, ondertussen voor de vijfde keer, het voorbije jaar onder de loep. Vorige edities waren keer op keer een schot in de roos en ook dit jaar laat Kamal zijn komisch licht schijnen over de ups en downs van het leven. Hij streeft ernaar om het publiek dit jaar nog harder te laten lachen dan vorig jaar. Het is al een bewogen jaar geweest met de spionageballonnen, de kroning van King Charles, het proces van de Reuzegommers en de beker van België.

Op dinsdag 20 juni om 10 uur start de officiële ticketverkoop van de grote zalen in Gent, Antwerpen, Leuven en Genk. Bij enkele culturele centra is de ticketverkoop al gestart. Snel zijn om tickets te kopen is de boodschap, want de volledige tournee was vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht. En dit jaar verwachten we dat het nog sneller zal gaan.

Vanaf 24 november op tournee met 'Mag ik even? 2023'. De officiële ticketverkoop voor de grote zalen zoals Arenberg Antwerpen, Capitole Gent, 30CC/Minnepoort Leuven en C-mine Genk start op dinsdag 20 juni om 10u via www.kamal.be. (Try-outs al vanaf september)

De show zal opnieuw te bewonderen zijn tijdens de eindejaarsperiode op VRT 1.

Kamal Kharmach - Mag ik even (2023)?
Vanaf 24 november 2023
tournee doorheen Vlaanderen